Invajo - Events tool Get people together

Dags för nya insikter. Lär dig pitcha ditt företag på 7 min!

Comfort Hotel Kista
Isafjordsgatan 21, Kista
Visa på karta
11 april 2019
17:00 - 19:15
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00
Arrangör
Kista Business Network & Kista Science City
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Comfort Hotel Kista
Datum
11 april 2019
Tid
17:00 - 19:15
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

kistabnlogoorig500.jpg

 

Lär dig mer om hur du pitchar ditt företag på 7 min för en presentation eller för finansiering. Nätverksworkshop med Kista Business Network och Jenny Lindblad den 11 april på nya Comfort Hotel Kista.

Efter att ha hållit fler än 5000 presentationer på Ericsson för företagsledare från hela världen blev Jenny en expert på att ta tekniskt komplexa lösningar och förklara dem på ett enkelt sätt. Men inte bara det – eftersom hon ofta blev tvungen att korta ner sina presentationer i sista sekund till 7 min – blev hon en expert på att pitcha.

På denna nätverksworkshop på nya läckra Nordic Choice hotellet Comfort Hotel Kista kommer Jenny dela med sig av sina egna erfarenheter och sin egna modell om vad som behövs för att skapa den perfekta 7-min pitchen när du ska presentera ditt företag eller kanske söka finansiering.

Idag driver Jenny sin egna byrå ELIZA Communication där hon främst jobbar som pitch coach. Hon arbetar även med företagsledare på stora globala bolag som behöver vässa sina keynotes, panel eller video framträdande. Sedan start har hon coachat över 200 företag.

Detta är verkligen något för alla!
Vare sig du är säljare, marknadsförare eller företagsledare så kommer du att lämna föreläsningen med nya insikter att använda i ditt daglig arbete eller varför inte när du nätverkar.

Programpunkter
17.00-17.15       Registrering
17.00                   Nätverkande på nya Comfort Hotel Kista,
                              Restaurang Tastory bjuder på lite lättare förtäring
17.40                   Välkommen!
                              Lär dig pitcha ditt företag på 7 minuter, Jenny Lindblad
19.00                   Frågor
19.15                    Fritt nätverkande

Bekräftelse på anmälan kommer alltid till den mailadress du angett, har du inte fått någon så hör av dig till oss på contact@kistabusinessnetwork.se

Förhinder/Avboka
Vi ber er också observera att vid förhinder avbokar du dig enklast via din inbjudan, senast 48 timmar innan, vid för sen avbokning eller no-show debiteras en avgift på 395 kr (exkl. moms) per person. 

Varför ska du delta och vad handlar Kista Business Network om?
Affärsnätverket syftar till att föra samman och synliggöra alla små- och medelstora företag och företagare i ICT-området Kista, nystartade såväl som mer etablerade, i en community för företag och företagare att vidareutveckla sin affär och öka sin kompetens för att ligga i framkant. Driver du eget företag i Kista eller är du anställd och söker möjlighet att träffa och nätverka med andra företag från olika branscher, dela dina tankar, idéer och hitta vägar till nya affärsmöjligheter så är du välkommen på våra events!

Vi arbetar för att vara en aktiv del av Kistas ekosystem och är bl a partner till Kista Science City AB, PwC, EIT Digital och Aspia. Nätverket har nu över 300 medlemmar som möts genom bl a månatliga nätverksträffar och workshops med ämnen mer på djupet där det kommer mellan 40 och 75 personer från olika företag. 

Läs mer på vår hemsida
Följ oss på Facebook eller LinkedIn för mer information om Kista Business Network och vad som händer i Kista!

 

Tack till våra Partners!
bild16641.png

Välkommen till Kistas största affärsnätverk!

Kista Business Network & Kista Science City