Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Är du säker på att du inte är dopad?

Arrangör
KFUM Central
Plats
Best Western KOM Hotels konferens Oxen
Datum
4 oktober 2017
Tid
19:00 - 20:30

Är du säker på att du inte är dopad?

Aktuell och unik föreläsning om dopning

– ett hot mot idrott, samhälle och hälsa.


Jonas Karlsson pratar om doping kopplat till idrotten. Kan vem som helst börja dopa sig? Hur ser morgondagens doping ut? Hur kan vi komma till rätta med problemet inom idrotten? Dopar vi oss mindre i Sverige eller är vi bara bättre på att dölja vårt fusk? Vem är egentligen en fuskare och var går gränsen för hur mycket man kan tänja på gråzonerna?

Föreläsare: Jonas Karlsson

Sportjournalisten, författaren och Tv-profilen Jonas Karlsson är välkänd för sina vassa formuleringar. Han har ägnat många krönikor åt idrottens etik och moral. Han föreläser ofta om fusk och gråzoner inom idrotten och har prisats för sitt ställningstagande för en ren idrott

När: 4 oktober kl. 19.00 - 20.30

Var: Best Western KOM Hotels konferens Oxen

För vem: För dig som är ledare/coach/instruktör/medlem i en sektionsförening/personlig tränare/anställd på KFUM Central eller Best Western KOM Hotel. Ta gärna med valfri vän/kollega/familjemedlem.

 

OBSERVERA: Boka in dig själv och eventuella plusgäster nedan!

 

Arrangör och kontaktperson: TCU (Träningscenterutskottet), David Svantesson david@central.kfum.se, 0703-685044

Kom Hotel AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Kom Hotel AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Kom Hotel AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.