Invajo - Events tool Skapa event gratis

Julfest

SYSTER O BROR
Drottning Kristinas väg 24, Stockholm
Visa på karta
12 december 2019
18:00 - 23:59
Lägg i kalender
Arrangör
Kavat Vård AB
Boka/OSA
Plats
SYSTER O BROR
Datum
12 december 2019
Tid
18:00 - 23:59

Välkommen till årets höjdpunkt

Nu är det dags att anmäla sig till årets höjdpunkt, Kavat Vårds årliga fest! Vi bjuder på mingel, musik, mat och dryck. Under festen kommer vi dessutom att dela ut priser i kategorin Årets Kavata Ambassadör. 

Dj. Christoffer kommer att underhålla oss med musik från alla världens hörn mellan klockan 21.00-24.00. 
 
Viktigt information om din anmälan:
Vid anmälan är mobilnummer, kostavvikelse och enhet obligatoriskt att fylla i.
Om du anmäler dig och får förhinder är det viktigt att du loggar in och gör en avbokning. Detta måste göras senast den 27 november.

OBS! Anmälan är bindande. Varje enhet får betala 500 kr för anmälda som inte kommer och inte har avbokat sig (detta avser förbeställd mat och dryck).

 

pukki29.gifpukki13.gif

Varmt välkommen!

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Julfest
27 nov 2019 (23:59)
0
Kavat Vård AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Kavat Vård AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Kavat Vård AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.