Invajo - Events tool Skapa event gratis

Julpyssel & fika

I källaren
Stora Esplanadgatan 21, Gävle
Visa på karta
21 november - 7 december 2018
Arrangör
Karin Göthberg
Boka/OSA

Julpyssel med Karin

Hej alla vänner! 

Jultokig som jag är så börjar jag planera julen redan nu i oktober :0

Jag älskar julen, att pyssla, fika och att umgås med nya och gamla vänner. Därför tänkte jag arrangera en pysselkväll med fokus på kreativitet, glädje, gemenskap och så bjuder jag på lite fika såklart! :) 

 

Årets tema blir kransar julsmily.png

Vi träffas i min lokal som ligger i centrala Gävle. Jag fixar allt material som behövs och så lägger du in 390 kr samt ett glatt humör. Jag beställer färdigbundna kransar av bättre kvalité, så kan vi fokusera på det som är roligt, att pynta, fika & umgås! Ni vet säkert att jag är utbildad florist. Jag kommer dela med mig av lite pysseltips och knep men det kommer inte bli en kurs. 390 kr är självkostnadspris. Normalt sett är värdet ca det dubbla.

 

Vad ingår för 390 kr.

2 stycken kransar att ta med hem.

Allt pyssel & pynt till kransarna.

Go-fika & glatt sällskap.

Tips och idéer

 

När pysslar vi?

Jag vill att det ska bli en rolig och mysig kväll, vänner tillsammans. Jag kommer arangera flera kvällar i nov-dec. Boka in dig på det datum som passar bäst. Bokningen gör du längst ner på sidan. Det är viktigt att man anmäler sig i tid eftersom jag måste hinna beställa rätt antal kransar av blomstergrossisten. Anmälan är bindande och det finns ett begränsat antal platser per tillfälle. Boka därför i tid =) . Är ni ett helt gäng som vill ha ett specialdatum så hör av er till mig så kan vi titta på datum.

Sista anmälningdatum är 19 november.

Just ja, Du får självklart bjuda med dina vänner och gå gärna in och gilla min fb-sida Karins blommor :) https://www.facebook.com/Karinsblommor/ eller kika på instagram #Karinsblommor 

Jag hoppas att vi blir ett härligt gäng!

Puss & kram 

Karin

 

julomslag1.png

Bokning
Datum
Pris
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)
Karin Göthberg använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Karin Göthberg. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Karin Göthberg samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.