Invajo - Events tool Skapa event gratis
Plats
Galejan, föreläsningssal i Sporthallen samt Wellness för löpning och cykel
Datum
3 februari 2019
Tid
10:00 - 16:00
Klädsel
Inomhuskläder cykel, utomhuskläder löpning, allt ombyte på Wellness
Åldersgräns
17

FÖRELÄSNING/TRÄNINGSDAG

Välkomna på föreläsning och träningsdag med Kalmar RC Triathlon

Denna dagen är som gjord för dig som ska köra en längre triathlon så som Ironman eller Halv Ironman. Vi har bjudit hit Joackim Willén från Triathlongymnasiet som är vår föreläsare hela dagen, både på föreläsningen och på cykelpassen. Joakim är triathlet och huvudtränare för triathlongymnasiet.

Stefan Unosson, vår löpledare har hand om löp-passen.

Vi börjar med en föreläsning i ämnet kl: 10-11.30, 50 platser, följt av en lättlunch utanför föreläsningslokalen, därefter träning cykel /löpning alt löpning/cykel. 

Föreläsningslokal: Galejan i Kalmar Sporthall, en trappa upp!

Vi kommer köpa in en lättlunch med pastasallad, har ni någon allergi så hör av er. Vill ni ta med lunchen och äta mellan/efter passen funkar det, vi ordnar något att ta det i.

Grupp 1, 24 platser kl: 12.45-14.15 cykel inne på Wellness. Kl: 14.45-15.45 löpning ute, i grupp inkl uppvärmning och nervarvning, vi håller ihop hela tiden och ska köra backträning, start från Wellness reception.

Grupp 2, 24 platser kl: 12.45-13.45 löpning ute, i grupp inkl uppvärmning och nervarvning, vi håller ihop hela tiden och ska köra backträning, start från Wellness reception. Kl: 14.15-15.45 cykel inne på Wellness.

Tanken är att du efter denna dagen har fått med dig de verktyg du behöver för att kunna lägga upp din träning fram till ditt lopp och skapa en förståelse för vad du behöver göra för att genomföra ditt lopp på ett tillfredställande sätt.

Tanken är att under cyklingen kommer ni få testa laktatmätning så ni får en förståelse för hur belastning och farten påverkar er.

Gratis för medlemmar av Kalmar RC Triathlon.


Varmt välkomna!

Bokning
Antal
Föreläsning inkl lättlunch kl: 10-12
0
Träningsgrupp 1, start med cykel kl: 12.45
0
Träningsgrupp 2, start med löp kl: 12.45
0
Kalmar RC Triathlon använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Kalmar RC Triathlon. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Kalmar RC Triathlon samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.