Invajo - Events tool Skapa event gratis

Träningsdag, Big Day Jönköping

Upphämtning på parkeringen bakom Ishallen
12 maj 2019
06:00 - 19:00
Lägg i kalender
Arrangör
Kalmar RC Triathlon
Boka/OSA
Plats
Upphämtning på parkeringen bakom Ishallen
Datum
12 maj 2019
Tid
06:00 - 19:00

Träningsdag, Big day Jönköping

Vårens träningstresa till Jönköping!

Vi åker till Jönköping! Söndag den 12 maj kl: 0600 går bussen.

När vi kommer fram packar vi upp cyklarna och cyklar IM banan, det är fri fart som gäller men vill ni ha sällskap så kommer ledare finnas med i en mer moderat takt, ingen blir lämnad, ledare följer siste cyklisten. Ca 9 mil. Se karta.

För er som inte tar med cykel kan ni springa och simma som ni vill.

Efter cyklingen byter vi om till löpning och springer ner till Jönköping vilket är ca 3,5 km och där följer IM banan ett varv, ca 7 km och vidare tillbaka igen 3,5 km. Totalt 14 km. Även här hänger ledare med i siste led.

När vi sprungit går vi in på Rosenlundsbadet och duschar, simmar eller bastar. De har en jättefin 50 m bassäng som kan vara kul att få simma i. https://www.jonkoping.se/rosenlundsbadet/

Vi kommer vara bredvid Scandic där de serverar lunch, men det finns även gatukök vid Rosenlundsbadet, så maten bestämmer ni själva över. Se till all ha med er fika i bussen så ni orkar med dagen. Bussen går hem igen kl: 16 från parkeringen vid Elmia, där vi blev avsläppta.

Bokningen är öppen även för icke medlemmar, de betalar 300kr om de vill ha med cyklar och 200kr om de inte vill ha med cykel. Swish till klubbens konto: 1231979129

För medlemmar är aktiviteten gratis. Mat och entré till badet betalar ni själva på plats.

Bussen har ett cykelsläp som tar 32 cyklar, sen kan vi lägga in en del cyklar i bagaget, om det är någon som har en cykel som är lite mer oöm.

 

Varmt välkomna!

Bokning
Antal
Resa inkl cykel start kl: 0600
0
Resa utan cykel start kl: 0600
0
Kalmar RC Triathlon använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Kalmar RC Triathlon. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Kalmar RC Triathlon samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.