Invajo - Events tool Skapa event gratis

KRAVALLSTAKETT Fredag 17/8 - Lördag 18/8

17 - 18 augusti 2018
Arrangör
Kalmar RC Triahtlon
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!

Välkommen som funktionär på Ironman 2018.

Välkommen som funktionär!

Hej,

Vi är glada att du vill vara med och hjälpa till under Ironman-veckan i Kalmar 2018.
Du får din funktionärströja på ditt första arbetspass. Instruktioner om arbetsuppgifter lämnas av din kontaktperson. Tänk på att ta med dig kläder för alla väder, sköna skor och mat och dryck om du jobbar långa pass. Det är viktigt att fylla på med energi så att du orkar hela passet.

Som funktionär är du inbjuden till följande:
Funktionärsfest söndag 19/8 kl 18.00 i Tennishallen

- Är du mellan 12-14 år kan du anmäla dig till Athletes garden där det finns en sådan station
- Ålderskrav för att bygga och riva är 18 år
- Ålderskrav för stationer och övriga ej tunga arbeten är ungdomar som är högstadieelever, vi kan inte ta emot barn, om det är barn som vill vara med sin förälder går det bra, dock ej på ställen som ställer krav på säkerhet såsom vakter, det är lätt att ett barn springer ut i vägen och då kan det blir farligt för dem, barn under 14 är inte medräknade som funktionärer och har ingen egen funktion, de anmäls ej här nedan, de får heller inga tröjor då det endast är beräknat för de som jobbar.
- Det kommer finnas andra ströjobb som inte är med i listan här nedan så om du vill vara med, skriv upp dina tider du kan den veckan så kontaktar vi dig för placering:
funktionar@kalmarrc.com
Funktionärsarbetet avslutas på söndagen kl: 18.00 i Tennishallen med en stor bankett inkl mat kostnadsfritt för alla funktionärer som tack för hjälpen.

Ansvarig för Kravallstaket samt matgrossisten: Anders Öberg tlf: 073-4066677