Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!
Arrangör
JOOL
Plats
CONVENDUM - GÖTEBORG
Datum
13 juni 2019
Tid
13:00 - 17:30

JOOL Kapitalmarknadsdag - Göteborg 13 juni 2019

Konferensen fokuserar på utveckling och investeringsmöjligheter på den nordiska obligationsmarknaden för små och mellanstora bolag. Evenemanget vänder sig såväl till investerare med intresse för JOOLs högavkastande ränteinvesteringar som till företag med behov av tillväxtfinansiering.

Dagen innehåller en rad presentationer av företag som tidigare rest kapital genom JOOL Markets. Dessutom hålls en rad föredrag som vi hoppas ska engagera och ge nya perspektiv.

Ladda ner hela programmet med föreläsare här

 

Några av föredragshållarna

jooltalarekapitalmarknadsdag13juni2019.png

 

GÄSTTALARE: FREDRIK REINFELDT 
Fredrik Reinfeldt var Sveriges statsminister 2006-2014 och partiledare för Moderaterna 2003-2015. Under hans ledning skapades de Nya Moderaterna och det borgerliga samarbetet i Alliansen. Sverige hade efter Alliansens tid vid makten Europas mest välskötta statsfinanser och landets starka ekonomi uppmärksammades runt om i världen.

fredrikreinfeldtjoolkapitalmarknadsdag8686.jpg
JOOL använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av JOOL. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, JOOL samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.