MASK Familjeläger vecka 49/50

Stöten i Sälen AB
Sälen
Visa på karta
8 december 2017
08:45
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00
Arrangör
Jonas Lindkvist
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Stöten i Sälen AB
Adress
Datum
8 december 2017
Tid
08:45
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Info ang. familjelägret i Stöten

Hej alla skidvänner,

Nu börjar det att dra ihop sig för säsongens första familjeläger som går av stapeln i Stöten mellan den 7-10 december. För U12-U16 erbjuder vi även en förlängning med fartträning den 11-12 december.

Bokningen görs genom att klicka på ikonen för Boka/OSA ovan.

Ange hur många personer bokningen avser i den kategori som ni önskar 4- alternativt 8-bäddars boende samt längd på vistelse. Har ni önskemål om att dela boende med en annan familj anger ni det i fältet för "önskar dela boende med" alternativt "önskar ej dela boende". Ett bra alternativ om ni vill dela boende med specifika familjer är att göra en bokning för samtliga som ni vill bo tillsammans med och att ni sedan själva delar upp fakturan mellan er. På så vis underlättas administrationen av fördelning av boende. Priserna som kommunicerats avser pris vid full beläggning av en stuga. Önskar man inte dela boende med någon slås priset ut på det antal man bokar stuga för.

Sista dag för bokning är 19/11 kl. 23.59. Efter det så gör vi en sammanställning så att varje familj får sitt bokningsnummer och vad var och en av familjerna skall betala. Bekräftelse kommer sedan på mail och bokningen betalas på plats med kort i receptionen.

Varmt välkomna!

 

För mer information om Stötens satsning på träningsgrupper klicka på följande länk: 

https://www.stoten.se/globalassets/pdf/grupp--konferens/traningsgrupper_17.pdf

 

För mer information om Stöten klicka här:

https://www.stoten.se 

default