Invajo - Events tool
Plats
RunAn, Chalmers
Datum
23 - 24 oktober 2019

Välkommen till Bioekonomins egen riksdag!

För att hålla klimatförändringarna i schack behöver vi bromsa jordens uppvärmning. Det kräver omedelbara krafttag, långtgående förändringar och gränsöverskridande samverkan. Tillsammans kan vi driva på och bli ett föredöme inom hållbar samhällsutveckling.

Biobaserade material och produkter minskar vårt fossilberoende och kan binda koldioxid. Därför bjuder vi nu in till Bioekonomiriksdagen 2019 - en unik kraftsamling och plattform för att öka andelen biobaserade produkter och material – i hela samhället. Bioekonomiriksdagen 2019 inrymmer politiska diskussioner, föregångsexempel, intressanta seminarier och föreläsningar. Du vill vara en del av detta!

Programmet finns i sin helhet under flikarna ovan.

Observera att det är ett pris för hela konferensen. Betalning sker med kortbetalning vi fakturerar i anslutning till konferensen.
Observera att anmälan är bindande och kan inte återbetalas vid utebliven närvaro eller avanmälan. 

Här kan du läsa mer om Bioekonomiriksdagen 2019.

Vill du och ditt företag synas innan, under och efter konferensen? Det här är ett utmärkt tillfälle att marknadsföra er organisation eller företag. Vi är särskilt intresserade av konkreta material; kompositer eller produkter som kan ställas ut på utställningen som utgör konkreta exempel på biobaserade lösningar! 

Utställning: anmäl ditt intresse för utställning och mässa här så kontaktar vi dig.

#bioriks19 #bioekonomi

Arrangeras i samarbete med:

biorixlogosbalk5104.jpg

Bokning
Datum
Pris (inkl. moms)
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms och transaktionsavgift)
Johanneberg Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Johanneberg Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Johanneberg Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.