Invajo - Events tool

Workshop TJIVA: Praktisk Tjänsteinnovation för konsulter

Johanneberg Science Park
Sven Hultins plats 2, Gothenburg
Visa på karta
24 september 2020
09:00 - 12:00
Lägg i kalender
Arrangör
Johanneberg Science Park
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Johanneberg Science Park
Datum
24 september 2020
Tid
09:00 - 12:00

Workshop TJIVA: Praktisk Tjänsteinnovation

Att förstå hur dina kunders erbjudanden skapar värde tillsammans med andra aktörer i ett ekosystem är nyckeln till framgångsrik affärsutveckling och viktig kunskap som hjälper dig lyckas som konsult. Tillsammans ser vi över ditt erbjudande och hur du kan förändra och förnya. Fokus ligger på hur tjänsteinnovation i kombination med kundbehovsdriven utveckling kan bli ett framgångsrecept.

Denna workshop är en fördjupning för dig som är konsult. Den vänder sig till dig som medverkat minst en gång i TJIVAs tidigare workshops eller motsvarande. Tillsammans utforskar vi verktyg och metoder för att driva tjänsteinnovationsprocesser tillsammans med en kund.
 
Workshoppen leds av innovationsledaren Mathias Duell, expert på tjänstelogik, tjänsteinnovation och värdeskapande för företag.

Efter workshopen kommer du att kunna:

  • Skapa affärer på fler och nya sätt genom samarbete
  • Hjälpa dina kunder förstå potentialen i tjänsteinnovation
  • Ta fram en innovativ affärsmodell tillsammans med andra aktörer
  • Utforska och analysera kundbeteenden för att identifiera affärsmöjligheter

Program:
09:00 Välkommen och introduktion
09:15 Workshop
10:30 Fika
11:00 Workshop
12.00 Avslutning

Ta tillfället att till en kraftigt nedsatt kostnad få tillgång till nya tankesätt och verktyg som kan göra stor skillnad för ditt företag! Antalet platser är begränsat.

Kontakt för frågor: 
mathias.duell@ri.se 076 392 24 47

Deltagaravgift:
* 500 kr + moms: Subventionerad avgift för små och medelstora företag - kräver "Intyg om försumbart stöd"
** 5 000 kr + moms: Ordinarie deltagaravgift övriga företag

"Intyg om försumbart stöd":  OBS! För att få det subventionerade priset behöver du fylla i denna blankett och mejla tilll sofia.ganslandt@johannebergsciencepark.com

Anmälan är bindande, deltagaravgift återbetalas ej. Ersättare inom det egna företaget godkänns.

Covid-19:
Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Våra event genomförs i luftiga lokaler med möjlighet till avstånd för både gäster och talare. Förtäringsstationer är genomtänkta och vi har tillgång till handsprit.

___________________________  

Workshopen arrangeras inom projektet TJIVA. TJIVA kommer att testa flera komponenter och processer, som riktade utbildningar, tjänsteinnovationslab och peer-to-peer nätverk för att öka innovationsförmågan hos små och medelstora företag samtidigt som vi etablerar en fysisk lokal på Johanneberg Science Park. Vårt mål  är att företag får med sig verktyg från acceleratorn som gör att de kan fortsätta arbeta med innovation på egen hand.  

TJIVA är den första acceleratorn i Sverige, och troligtvis även i Europa, som helt fokuserar på små och medelstora tjänsteföretag och tillverkande bolag som vill öka tjänsteinnehållet i sina produkter. Ett samarbete mellan Founders Loft, RISE Research Institutes of Sweden och Johanneberg Science Park som finansieras av Västra Götalandsregionen och Europeiska Regionala Utvecklingsfonden. 
www.tjiva.se

#tjiva #tjänsteinnovation #affärsutveckling

vgrlogotype2.png

eulogoengvrgb.jpg