Invajo - Events tool
Plats
Online
Datum
7 maj 2021
Tid
10:00 - 11:30

Framtiden är här - Diginarium med AI Sweden

Äntligen vår men pandemin bara pågår. I väntan på äkta möten ses vi än en gång digitalt för ett seminarium för och med små och medelstora företag, den här gången på det spännande temat AI - Artificiell Intelligens. 

Det blir framtidsfärsk information och AI-insikter från AI Sweden på Lindholmen. Det blir innovation och inspiration. De blir ett kortare format än när vi sågs live. Det blir Kattis och Kent och Sanna. Mycket är annorlunda. Men stämningen är densamma och du kommer att känna igen dig. Välkommen! 

Zoom-länken: https://zoom.us/j/96949806273
Mötes-ID: 969 4980 6273 

Tid: Fredag 7 maj, 2021 kl 10:00 – 11:30, OBS tiden!
Från kl 9.30 öppnar vi mötesrummet för digitalt mingel och fika.  

Plats: ett digitalt mötesrum; Teams, Zoom eller något annat. Länk till mötesrum + instruktioner mailas i god tid till anmälda. 

Program: 
09.30 Incheckning, tekniktest
10.00 Inledning och välkomna - Kattis, Kent & Sanna
10:15 Helena Theader, AI Sweden  
10:45 Möt CGit - ett företag som har kommit igång med sin AI-resa
11:00 Inspiration 
90 sekunder – förinskickade presentationer från dagens digitala gäster 
Tips från coachen - Kattis, Kent & Sanna
11:30 Avlutning officiella programmet, Kattis, Kent & Sanna stannar kvar online. Du också!?

Diginariet vänder sig till små och medelstora företag i alla branscher och är kostnadsfritt.  

Som vanligt tar vi gärna ert innovationsarbete lite längre. Vi vill matcha idéer med andra företag/are, med pengar och behovsägare. Vi hjälper er bygga Dream Teams! 

Välkommen till en förmiddag med tips och råd om vilka fantastiska saker vi kan göra med AIs hjälp, och hur du kan dra nytta av det! Dessutom kryddar vi som vanligt förmiddagen med spännande matchningsmöjligheter. 

Praktisk information:
Inlog till digitalt mötesrum presenteras här samt mailas till anmälda deltagare i god tid. 

Arrangörer:
Chalmers Industriteknik, Johanneberg Science Park och RISE i samarbete med Industriell Dynamik och Enterprise Europe Network, samt dagens aktörer på scenen.
Vi har i uppdrag från Västra Götalandsregionen att bidra till små och medelstora företags hållbara utveckling. Vi är dina vänner, guider och coacher. Varje dag. 

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Framtiden är här - Diginarium med AI Sweden
5 maj 2021 (23:59)
Stängd
Johanneberg Science Park AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Johanneberg Science Park AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Johanneberg Science Park AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.