Invajo - Events tool

Co-working – mycket mer än att dela arbetsplats

Johanneberg Science Park
Sven Hultins plats 2, Göteborg
Visa på karta
29 maj 2019
07:30 - 09:00
Lägg i kalender
Arrangör
Johanneberg Sceince Park
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Johanneberg Science Park
Datum
29 maj 2019
Tid
07:30 - 09:00

Frukostseminarium: Co-working – mycket mer än att dela arbetsplats

Trenden att dela saker och nya tjänster för att underlätta delande växer inom nästan alla områden. Inom kreativa näringar och bland start-ups har det länge varit vanligt att dela kontor med andra, men nu öppnar co-working i en helt annan skala och med helt andra målgrupper.

En bra co-workingmiljö handlar om så mycket mer än bara dela på en yta. Men hur ska en co-workingmiljö vara för att fungera bra och vad har vi att vinna på att dela? Är det till och med så att vi är på väg mot att delandet är den nya normen för hur vi organiserar våra arbetsplatser?  

Medan du äter frukost berättar Mikael Ahlström, grundare av The Park om hur de etablerats samt gör en inspirerande omvärldsspaning på co-working som fenomen och vilka nycklar som skapar framgångsrika miljöer.  

Akademiska Hus presenterar sitt nya koncept för campusnära co-working inför den första etableringen på Chalmers och Johanneberg Science Park i september 2019.  

Program:
Moderator: Erik Holmlund, Akademiska Hus

07.30-08.00 Frukost 
08.00-08.20 Mikael Ahlström, grundare av The Park 
08.20-08.40 A Working Lab – Co-working på campus: Ulf Däversjö, Innovationsdirektör Akademiska Hus
08.40-09.00 Diskussion och frågor

Om Mikael Ahlström: Mikael driver den digitala mediegruppen Sprout Park med bland andra företag som co-workingen The Park, Britny, SUP46 och Hyper Island School of Digital Media. Han har mer än 20 års erfarenhet av att arbeta med digitala projekt och med fokus på affärsutvecklingsfrågor och entreprenörsmöjligheter. Mikael på LinkedIn 

Arrangör: Akademiska Hus och Johanneberg Science Park 

Läs mer om A Working Lab 
Se våra lediga lokaler