Invajo - Events tool

Elev för en dag

15 november 2021 - 11 februari 2022
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00
Arrangör
JENSEN gymnasium Örebro
Boka/OSA
Datum
15 november 2021 - 11 februari 2022
Tid
Tidszon: Stockholm, GMT+01:00

Välkommen till oss på JENSEN gymnasium Örebro!

Är du mitt uppe i valet av gymnasieskola och är nyfiken på JENSEN gymnasium Örebro? Nu finns det möjlighet för dig att boka upp en dag då du får testa på att vara elev hos oss. Som JENSEN-elev så har du ditt gymnasium i centrala Örebro högst upp i fräsha lokaler i Kompassen. Väljer du JENSEN gymnasium så att ha tre roliga och lärorika år framför dig, när du sedan tar studenten kommer du vara välförberedd för vuxenlivet, oavsett om du väljer att jobba eller om du väljer att studera vidare vid universitet eller högskola.

 

Vi finns till för dig med höga ambitioner!

 

I och med att vi planerar att starta vårt teknikprogram höstterminen 2022 så är du som intresserad av programmet varmt välkommen att besöka oss på vårt naturprogram istället.

 

I kolumnen till höger hittar du poängplanerna för samtliga program. 

 

Observera att lektionerna börjar vid angiven starttid, därför är det bra om du är på plats några minuter innan så vi kan ta emot dig.

Bokning
Datum
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
JENSEN Education använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av JENSEN Education. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, JENSEN Education samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.