Invajo - Events tool

Hej!

Välkommen till digitalt Öppet hus! Vi kommer berätta om JENSEN grundskola Sickla och vårt koncept. Ni kommer få lära känna familjeföretaget JENSEN och vad vi står för. Vi vänder oss till vårdnadshavare och elever som söker en skola som värdesätter ordning och reda, studiero, strukturerade lärarledda lektioner och bildning.

Vår grundskola startar i en nybyggd fastighet med egen idrottshall, multiarena och eget tillagningskök. Inför uppstart involveras JENSENs främsta lärare och skolledare för att skolan redan från dag ett ska arbeta enligt våra beprövade rutiner och metoder, för bästa resultat och måluppfyllelse.

matsrosenrundsv.jpg

Med vänlig hälsning

Mats Rosén, skolchef
Mail: mats.rosen@jenseneducation.se 
Mobil: 070-727 27 46

Bokning
Datum
Antal
Välj ett datum för att se bokningsalternativ.
JENSEN Education använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av JENSEN Education. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, JENSEN Education samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.