Invajo - Events tool

Onlineföreläsning om personlig assistans för dig med intellektuell funktionsnedsättning

Arrangör
JAG Personlig assistans
Plats
Online
Datum
22 april 2021
Tid
12:00

Assistans kan vara livsavgörande om du har autism och intellektuell funktionsnedsättning

Med personlig assistans kan även du leva ett liv som andra i frihet, med självbestämmande och med framtidstro. Personlig assistans är ofta en framgångssaga om du har en psykisk funktionsnedsättning.

– Mina assistenter är inte bara mina armar och ben. De är min gas och broms i livet och min förmåga att planera och förutse konsekvenser, säger Richard Kostenius, vice ordförande i Riksföreningen JAG genom sin gode man Linda Forzelius.

Linda och Richard berättar om hur Richard lever sitt liv med bra personlig assistans och hur JAG som organisation arbetar för en assistans med självbestämmande för den som har intellektuell funktionsnedsättning, bland annat med en arbetsledare i assistansen som ser till att kvalitet och kontinuitet i assistansen upprätthålls. Och kom ihåg - assistans är frihet!

Varmt välkommen!

Richard Kostenius, vice ordförande i Riksföreningen JAG

Linda Forzelius, vice VD JAG Personlig assistans och god man till sin bror Richard Kostenius.

 

 

lindaforzeliusjagse.jpgrichard.PNG

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Onlineföreläsning om personlig assistans för dig med intellektuell funktionsnedsättning
19 maj 2021 (23:59)
0
JAG personlig assistans använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av JAG personlig assistans. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, JAG personlig assistans samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.