Invajo - Events tool

Onlineföreläsning om förhöjt belopp

Online
15 april 2021
12:00
Lägg i kalender
Arrangör
JAG Personlig assistans
Boka/OSA
Plats
Online
Datum
15 april 2021
Tid
12:00

Onlineföreläsning om förhöjt timbelopp

Vad är förhöjt timbelopp?
Ungefär tio procent av assistansanvändarna har så höga kostnader för sin assistans att schablonbeloppet inte räcker till. Hör du till dessa har du rätt att ansöka om förhöjt timbelopp. 

De flesta som har statlig assistansersättning beviljas ett schablonbelopp per timme beviljad assistans. Det betyder att alla får lika mycket pengar per timme, oavsett behov.

För att få förhöjt timbelopp måste du visa att du har särskilda skäl till det. Du måste också redovisa alla kostnader för din assistans till Försäkringskassan. I den här föreläsningen berättar vi vad som gäller och går igenom de vanligaste frågorna om förhöjt timbelopp. 

Föreläsare:
Isabell Bolander juridisk rådgivare på JAG.
Daniel Wahlberg ekonom på JAG.

Föreläsningen är i zoom. Du får en länk till sändningen via e-post på morgonen samma dag som föreläsningen. Du som vill ka ställa frågor till oss under föreläsningens gång. Om du vill, kan du skriva frågor du vill att vi tar upp redan i din anmälan. 

Varmt välkommen!

isabellebolanderjagse.jpg

Isabell Bolander

danielsmall.jpg

Daniel Wahlberg

Bokning
Antal
Onlineföreläsning om förhöjt timbelopp
0
JAG personlig assistans använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av JAG personlig assistans. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, JAG personlig assistans samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.