Detta event har redan ägt rum!

Juridiskt rådgivning när du ansöker om personlig assistans

Arrangör
JAG Personlig assistans
Plats
Online
Datum
1 juni 2023
Tid
12:00 - 12:30
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Hur går ansökan till och vilket stöd kan du få

En föreläsning om juridiskt stöd för att ansöka om personlig assistans. Vi går igenom hur ansökan går till, vilka intyg som behövs, vad du bör tänka på och vilket stöd du kan få av oss. Det finns även möjlighet att ställa frågor. 

JAG Personlig assistans är en icke-vinstdrivande assistansanordnare som är speciellt inriktad för att skapa en trygg assistans med självbestämmande när du har flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. 

Föreläsare:

Cecilia Wiestål är jurist och har arbetat som juridisk rådgivare på JAG i 12 år. Hon har även personlig erfarenhet i egenskap av funkisförälder.  

Du får en länk till sändningen via mejl på morgonen samma dag som föreläsningen. Du som vill kan logga in på chatten och ställa frågor till oss under föreläsningens gång.

Här hittar du mer information om oss som anordnare: https://jag.se/assistans/

Varmt välkommen!

Cecilia Wiestål
kontakt@jag.se

  

 

 

JAG personlig assistans använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av JAG personlig assistans. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, JAG personlig assistans samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.