Invajo - Events tool

Independent Living - förr, nu och framåt!

Arrangör
JAG Personlig assistans
Plats
Online
Datum
5 maj 2021
Tid
12:00

Vill du veta mer om Independent Living? Då är den här lunch-föreläsningen för dig.

Föreläsare:
Linnea Nyström, verksamhetsjurist och funktionsrättsaktivist. 
Åsa Emtelin,kommunikatör i funktionsrättsfrågor och god man till sin syster. 

  • IL-rörelsen - förr, nu och framåt 
  • Kort om cripteori
  • Vad innebär orden vi använder
  • Självbestämmande/Independen Living i assistans när man har intellektuell funktionsnedsättning och alternativa kommunikationssätt. 

Organisationen JAG har alltid varit en del av Independent Living-rörelsen - det var så JAG blev till. Riksföreningen JAG har alltid varit en stark röst för allas lika värde och allas lika rätt - oavsett intellektuell förmåga. I samband med att rättighetslagen LSS kom till 1994 startades vårt assistanskooperativ för att se till att kunna ge bästa möjliga personligt anpassade assistans i livets alla situationer med respekt för människovärde och integritet.

Föreläsningen sänds via zoom, du får en länk till sändningen via e-post på morgonen samma dag som föreläsningen hålls. Du som vill kan ställa frågor under föreläsningens gång.

Varmt välkommen!

samestrugglesmaller2081.jpg

 

Linnea Nyström linnea.nystrom@jag.se

linneanystromjagseforelasning.jpg

Åsa Emtelin asa.emtelin@jag.se

saemtelinjagseforelasning.jpg

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Independent Living - förr, nu och framåt!
4 maj 2021 (23:59)
0
JAG personlig assistans använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av JAG personlig assistans. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, JAG personlig assistans samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.