Invajo - Events tool

Nya tekniker för ett klimatsmart samhälle

KTH sal Q1
Osquldas väg 4, Stockholm
Visa på karta
12 april 2018
13:00 - 17:15
Lägg i kalender
Arrangör
IVL Svenska Miljöinstitutet och KTH
Boka/OSA
Plats
KTH sal Q1
Datum
12 april 2018
Tid
13:00 - 17:15

Den 12 april välkomnar IVL och KTH till den gemensamma halvdagskonferensen Nya tekniker för ett klimatsmart samhälle. Under dagen kommer vi belysa teknikområden som är kritiska för att minska Sveriges klimatpåverkan och där det just nu sker stor utveckling.

För att leva upp till Parisavtalet och nå Sveriges klimatmål om noll nettoutsläpp av växthusgaser till 2045 behöver insatser göras i alla delar av samhället. Hur kan nya tekniker bidra till att nå dit? Vi kommer att speciellt fokusera på transporter, produktion, cirkulär ekonomi och klimatsmarta städer. Medverkar gör representanter från forskning och ledande aktörer från olika delar av samhället.

 

Bokning | Program | Talare

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Nya tekniker för ett klimatsmart samhälle
10 april 2018 (22:00)
0

Genom att boka så godkänner du även arrangörens villkor

IVL Svenska Miljöinstitutet använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av IVL Svenska Miljöinstitutet. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, IVL Svenska Miljöinstitutet samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.