Invajo - Events tool

Vägen till giftfritt byggande

Näringslivets Hus
Storgatan 19, Stockholm
Visa på karta
14 mars 2019
08:15 - 17:30
Lägg i kalender
Arrangör
IVL Svenska Miljöinstitutet & BASTAonline
Boka/OSA
Plats
Näringslivets Hus
Datum
14 mars 2019
Tid
08:15 - 17:30

Ett hållbart och giftfritt byggande - så når vi dit

Hur når vi ett hållbart och giftfritt byggande? På IVL:s och BASTA:s gemensamma årliga evenemang står lösningar, inspiration och utveckling i centrum. Vi bjuder in till en spännande mötesplats om strategiskt och praktiskt miljöarbete. Spika den 14 mars 2019 i kalendern - registrera din anmälan nedan för att delta.

Kraven på att nya hus ska vara hållbara höjs nu i rask takt. Leverantörer och producenter av byggvaror står idag inför många utmaningar och krav från bygg- och fastighetsbranschen. Efterfrågan på byggvarors dokumentation och information om innehåll ökar med beställarnas ambitionsnivå. 
 
Som utställare får ni chansen att på olika sätt nå era specifika kundgrupper och ni får komma i kontakt med de rätta beslutsfattarna. Under evenemanget möts organisationer, myndigheter, branschföreträdare och verksamma utövare och intressenter och utbyter kunskap, idéer och tjänster. Ta del av intressanta presentationer och exempel på innovationer, lära dig mer om hur företag och organisationer arbetar för att byta ut farliga ämnen och främja god miljö.

Vägen till giftfritt byggande arrangeras gemensamt av BASTA och IVL Svenska Miljöinstitutet. BASTA är branschens enda vetenskapligt baserade bedömningssystem med fritt tillgänglig information om bygg- och anläggningsprodukter.

 
För mer information kontakta: lidia.partheni@ivl.se.

bastaochivllogo2.jpg

Bokning
Sista bokningsdag
Pris (ex. moms)
Antal
Vägen till giftfritt byggande
3495.00 SEK
0
Boka tidigt rabatt
16 jan 2019 (23:59)
1995.00 SEK
Stängd
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms)
IVL Svenska Miljöinstitutet använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av IVL Svenska Miljöinstitutet. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, IVL Svenska Miljöinstitutet samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.