Invajo - Events tool

Vägen till giftfritt byggande

Näringslivets Hus
Storgatan 19, Stockholm
Visa på karta
14 mars 2019
08:15 - 17:00
Lägg i kalender
Arrangör
IVL Svenska Miljöinstitutet & BASTAonline
Boka/OSA
Plats
Näringslivets Hus
Datum
14 mars 2019
Tid
08:15 - 17:00

Evenemanget med agendan om hur vi når ett hållbart byggande

Välkommen till IVL:s och BASTA:s gemensamma årliga evenemang Vägen till ett giftfritt byggande.

Kraven på att nya hus ska vara hållbara höjs nu i rask takt. Leverantörer och producenter av byggvaror står idag inför många utmaningar och krav från bygg- och fastighetsbranschen. Efterfrågan på byggvarors dokumentation och information om innehåll ökar med beställarnas ambitionsnivå.

Den 14 mars står lösningar, inspiration och utveckling för giftfritt byggande i centrum. Vi bjuder in till en informationsrik mötesplats om strategiskt och praktiskt miljöarbete, där organisationer, myndigheter, branschföreträdare och verksamma utövare och intressenter samlas och utbyter kunskap, idéer och tjänster. Under dagen får du ta del av intressanta presentationer och exempel på innovationer, lära dig mer om hur företag och organisationer arbetar för att byta ut farliga ämnen och främja god miljö.


Spika den 14 mars 2018 i kalendern - registrera din anmälan nedan för Vägen till giftfritt byggande.

 

Välkommen att delta som utställare. Ta chansen att delta som utställare och få möjlighet att på olika sätt nå era specifika kundgrupper eller komma i kontakt med de rätta beslutsfattarna. För bokning och mer information kontakta lidia.partheni@ivl.se

Vägen till giftfritt byggande arrangeras gemensamt av BASTA och IVL Svenska Miljöinstitutet. BASTA är branschens enda vetenskapligt baserade bedömningssystem med fritt tillgänglig information om bygg- och anläggningsprodukter.

Bokning
Sista bokningsdag
Pris (ex. moms)
Antal
Vägen till giftfritt byggande
3495.00 SEK
0
Boka tidigt rabatt
20 dec 2018 (23:59)
1995.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms)
IVL Svenska Miljöinstitutet använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av IVL Svenska Miljöinstitutet. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, IVL Svenska Miljöinstitutet samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.