Invajo - Events tool

IVL:s Östersjöseminarium 2018

Konferens Spårvagnshallarna
Birger Jarlsgatan 57A, Stockholm
Visa på karta
4 oktober 2018
08:15 - 17:30
Lägg i kalender
Arrangör
IVL Svenska Miljöinstitutet
Boka/OSA
Plats
Konferens Spårvagnshallarna
Datum
4 oktober 2018
Tid
08:15 - 17:30

Klimatförändringar, kemikalier, ökad sjöfart och grön finansiering på IVL:s Östersjöseminarium

Alla länder runt Östersjön måste agera för ett friskare hav

Att lösa miljöproblemen i Östersjön är fullt möjligt. Men det krävs att alla länder runt detta innanhav når de mål som de kommit överens om. Det krävs också beslut inom flera politiska områden, inom jordbruket, fisket och transporterna. 

Sedan de första miljölarmen kom har många framsteg gjorts och fler är på väg. Det pågår viktig forskning om Östersjöregionens utmaningar inom flera instanser och värdefull kunskap finns i många olika organisationer.  

På årets konferens diskuteras bland annat gröna finanser och innovationer för investeringar i ny, klimatsmart teknik, åtgärder för att komma till rätta med kemikalier och plast, vad en allt mer intensiv sjöfart innebär och hur internationella samarbeten kan förbättra Östersjömiljön.

Välkommen till IVL Svenska Miljöinstitutets årliga konferens Östersjöseminarium för att lyssna på den senaste forskningen, vad näringslivet gör och hur kommuner arbetar för ett friskare hav. 

Ta del av Östersjöseminarium 2017 på UR Play


Bokning | Program | Talare

Bokning
Sista bokningsdag
Pris (ex. moms)
Antal
IVL:s Östersjöseminarium 2018
3495.00 SEK
0
Totalt belopp:  0 kr (inkl.moms)
IVL Svenska Miljöinstitutet använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av IVL Svenska Miljöinstitutet. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, IVL Svenska Miljöinstitutet samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.