Invajo - Events tool

Vision med LEGO Serious Play

Arrangör
IT-HUSET
Plats
Online
Datum
22 juni 2021
Tid
10:00 - 11:30

Introduktion till LEGO Serious Play

Sätt din vision med hjälp av LEGO Serious Play.

IT-HUSET bjuder in till ett digitalt möte där du får prova på LEGO Serious Play. LEGO Serious Play är en välbeprövad workshopmetod som låter oss bortse från trampade tår, prestige och politik och istället fokusera på våra styrkor, unika egenskaper och pågående projekt. Vi garanterar en Power Point-befriad upplevelse där vi släpper fram kreativiteten och låter alla komma till tals!

Genom att skapa 3-dimensionella modeller kan LEGO Serious Play bland annat användas för att facilitera workshops inriktade mot innovation, vision och strategibyggande. Metoden används även med syfte att höja teamets självkänsla, effektivitet och förmåga att samarbeta, både inom teamet och i hela organisationen.

I den här introduktionen får du en snabb inblick i LEGO Serious Play-metoden och hur du skulle kunna använda för att ta fram en vision. Det kan vara en vision för din organisation, team, produkt eller ja, vad som helst egentligen.

Vi kommer att köra introduktionen via Zoom och vi kommer skicka ett litet paket med lego till dig en vecka innan start.

Webbinariet och lego-paketet är kostnadsfritt.

Föredragshållare

jonashermanssoninvajo2327.jpg Jonas Hermansson från IT-HUSET. Jonas är IT-HUSETs ELDSJÄL för ledare-, krav- och test-kompetenserna och har arbetat med ledarskap, krav och test i mer än 25 år. Numera brukar Jonas kalla sig kvalitetscoach och är specialiserad på agila transformationer, agila arbetssätt, ledarskap, förändringsledning, test/kravorganisation, test/kravstrategi och kravhantering, allt ur ett kvalitetssäkrings perspektiv.

Dela gärna med dina vänner i branschen.

Begränsat antal så först till kvarn gäller!

Vi önskar ditt svar senast 15 juni.

 

Varmt välkommen!

Vännerna på IT-HUSET

www.it-huset.se

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Vision med LEGO Serious Play
15 juni 2021 (23:59)
Fullbokat
IT-HUSET använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av IT-HUSET. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, IT-HUSET samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.