Invajo - Events tool

LEGO® SERIOUS PLAY® TEAM

Arrangör
IT-HUSET
Plats
IT-HUSET
Datum
17 mars 2020
Tid
08:30 - 16:30

LEGO SERIOUS PLAY MED FOKUS PÅ ATT BYGGA TEAM OCH GRUPPER

I den här endagskursen sätter vi lekfullhet och delaktighet i centrum och ger dig en komprimerad inblick i hur du kan använda LEGO Serious Play för att skapa bättre förutsättningar för välfungerande team, värderingsarbete och teambyggande. Kursen passar dig som vill bygga vidare på din förståelse för gruppdynamik och mänskligt beteende.

Målgrupp
Passar dig som är verksam eller vill bli verksam som ledare eller coach. 

Målet med kursen
När kursen är genomförd kan du hålla LEGO Serious Play Workshops i din organisation med syfte att skapa välfungerande team, stärka teamgemenskapen samt arrangera en trevlig teamaktivitet. Dessutom fyller du på din förståelse för faktorer som påverkar teamets samspel och funktion.

Upplägg och innehåll
Kursen varvar övningar med förstärkningsteori. Under kursen får du utrymme att öva praktiskt på att facillitera metoden samt reflektera över hur du kan använda LEGO Serious Play för att hjälpa ditt team att komma vidare i sitt arbete.

Datum: 17 mars 
Plats: Saltmätargatan 9
Tid: 9:00-16:30 (frukost: 8:30-9:00)
Pris: 7995:- exkl moms

Avbokningsregler
Sker avbokning/ombokning av kursplats tidigare än 4 veckor före kursstart debiteras ingen kursavgift. Vid avbokning 4 – 2 veckor före kursstart debiteras 50% av kursavgiften. Vid avbokning 2 – 0 veckor före kursstart debiteras 100% av kursavgiften. Skulle du  få förhinder nära kursstarten debiterar vi dig, men du är välkommen att gå kursen vid ett senare tillfälle i mån av plats utan ytterligare kostnad. Du har möjlighet att boka om 1 gång.

Pris
Priset är 7995:- ex moms. Avgiften faktureras i innan kursstart. I kursavgiften ingår frukost, lunch och fika samt en startbox för LEGO Serious Play.

Lärare och kursansvarig

jonashermansson.jpg

 

Jonas Hermansson från IT-HUSET. Jonas är IT-HUSETs ELDSJÄL för ledare-, krav- och test-kompetenserna och har arbetat med ledarskap, krav och test i mer än 25 år. Numera brukar Jonas kalla sig kvalitetscoach och är specialiserad på agila transformationer, agila arbetssätt, ledarskap, förändringsledning, test/kravorganisation, test/kravstrategi och kravhantering, allt ur ett kvalitetssäkringsperspektiv.

jonas.hermansson@it-huset.se

072-560 03 13

Dela gärna med dina vänner i branschen.

Begränsat antal så först till kvarn gäller!

Vi önskar ditt svar senast 10 mars.

 

Varmt välkommen!

Vännerna på IT-HUSET

www.it-huset.se

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
1 dagarskursen - LEGO Serious Play
10 mars 2020 (23:59)
0

Kommentera

IT-HUSET använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av IT-HUSET. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, IT-HUSET samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.