Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Kvalitetscoach 2020

Arrangör
IT-HUSET
Plats
Online
Datum
13 maj 2020
Tid
12:30 - 13:30

Kvalitetscoach 2020

Välkommen till ett gratis digitalt seminarium den 13 maj kl 12:30-13:30

TEST OCH KVALITETSSÄKRING FÖR DIG SOM JOBBAR I EN AGIL ORGANISATION

I en teamorienterad organisation är den viktigaste uppgiften för teamets medlemmar att ständigt tänka kvalitet och test, i alla fall enligt oss! Testaren har därför omvandlas till att vara kvalitetscoach i många organisationer. Denna dag pratar vi om vad rollen kvalitetscoach innebär 2020. Finns det kvalitetscoacher och är kvalitetscoach ett vedertaget begrepp? Vad har vi för erfarenheter, när funkar kvalitetscoacher och när fungerar det inte? Vi kommer även att bjuda på exempel på verktyg och metoder som en kvalitetscoach använder i sin vardag. 

Detta är för dig som

  • på något sätt arbetar med kvalitetssäkring i team
  • är ledare och som ska leda och förstå kvalitetsarbetet i ett eller flera team

Plats: Mötet sker via Zoom

Hör gärna av dig till Jonas Hermansson om du har frågor. 

 

Föredragshållare

jonashermansson.jpg Jonas Hermansson från IT-HUSET. Jonas är IT-HUSETs ELDSJÄL för ledare-, krav- och test-kompetenserna och har arbetat med ledarskap, krav och test i mer än 25 år. Numera brukar Jonas kalla sig kvalitetscoach och är specialiserad på agila transformationer, agila arbetssätt, ledarskap, förändringsledning, test/kravorganisation, test/kravstrategi och kravhantering, allt ur ett kvalitetssäkrings perspektiv.

Dela gärna med dina vänner i branschen.

 

Varmt välkommen!

Vännerna på IT-HUSET

www.it-huset.se

Kommentera

IT-HUSET använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av IT-HUSET. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, IT-HUSET samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.