Invajo - Events tool Get people together
Detta event har redan ägt rum!

Kvalitetscoach

Arrangör
IT-HUSET
Plats
Online
Datum
26 maj - 4 juni 2020
Tid
00:00 - 23:59

Kvalitetscoach 2020

Välkommen till kursen kvalitetscoach som hålls vid 4 st 2 timmarstillfällen

I en teamorienterad organisation är den viktigaste uppgiften för teamets medlemmar att ständigt tänka kvalitet och test, i alla fall enligt oss! Enkelt att hålla med om i teorin – men hur kommer vi dit i praktiken? Det här är endagskursen för dig som vill få hela teamet att tänka utifrån ett kvalitetsperspektiv.

Målet med kursen
När kursen är genomförd har du verktyg för att få teamen att utföra kvalitetssäkring och tester som en naturlig del av arbetet. Du har insikt om och har övat på, hur du kan coacha team, projekt och hela organisationer att ta ansvar för produktens kvalitet. Genom coaching kan du även få teamen att fokusera på slutanvändaren och affärsnyttan.

Upplägg och kursinnehåll
I bilden nedan ser du exempel på innehåll i kursen och skall ses som just exempel. Varje kurstillfälle blir unikt då deltagarna i stor utsträckning kan styra och påverka innehållet. Samtliga områden i kursen innehåller såväl praktiska övningar som förstärkningsteori.

Denna online kurs är uppdelad på 4 stycken 2 timmars kurstillfällen där vi går igenom teori, diskuterar och genomför partiska övningar. Några veckor efter avslutat kurs har vi ett 2 timmars uppföljningsmöte där vi diskuterar erfarenheter ifrån användandet och implementeringen av kursinnehåll i er organisation.

Bonus
Ett individuellt entimmes videomöte med läraren Jonas Hermansson ingår där du kan ställa frågor som rör just din organisation och hur just du kan tillämpa kursens innehåll.

Målgrupp
Passar dig som på något sätt arbetar med kvalitetssäkring och test i team. Kursen passar även utmärkt för ledare som skall leda och förstå kvalitetsarbetet i ett eller flera team.

Värde
Ordinarie pris för kursen är 7 995 kr ex. moms. Värdet för individuellt videomöte och uppföljningsmöte är 3 000 kr ex. moms 10 995 ex. moms.

Auktionen
Auktionen gäller 1 st utbildningsplats på onlinekursen kvalitetscoach. Totalt auktionerar vi ut 8 st platser.
Vinnaren av auktionen kommer att kontaktas för vidare information. Kostnaden för utbildningsplatsen faktureras till vinnarens organisation.

Plats: Kursen sker via Zoom

Datum och tid
Tillfälle 1 tisdag 26/5 10:00-12:00
Tillfälle 2 torsdag 28/5 10:00-12:00
Tillfälle 3 tisdag 2/6 10:00-12:00
Tillfälle 4 torsdag 4/6 10:00-12:00

Datum för uppföljningsmöte bestäms under utbildningen

Alla tillfällen spelas in och kan ses i efterhand om du inte kan delta vid alla tillfällen.

Pris: Du bestämmer vad du vill betala via Tradera


Hör gärna av dig till Jonas Hermansson om du har frågor. 

Läs mer här >

 

pvexempel8706.JPG

 

Föredragshållare

jonashermansson.jpg Jonas Hermansson från IT-HUSET. Jonas är IT-HUSETs ELDSJÄL för ledare-, krav- och test-kompetenserna och har arbetat med ledarskap, krav och test i mer än 25 år. Numera brukar Jonas kalla sig kvalitetscoach och är specialiserad på agila transformationer, agila arbetssätt, ledarskap, förändringsledning, test/kravorganisation, test/kravstrategi och kravhantering, allt ur ett kvalitetssäkrings perspektiv.

Dela gärna med dina vänner i branschen.

 

Varmt välkommen!

Vännerna på IT-HUSET

www.it-huset.se

Kommentera

IT-HUSET använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av IT-HUSET. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, IT-HUSET samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.