Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Frukostseminarium LEGO® SERIOUS PLAY®

Arrangör
IT-HUSET
Plats
IT-HUSET
Datum
19 februari 2020
Tid
07:30 - 09:00

Introduktion till LEGO Serious Play

IT-HUSET bjuder in till frukostseminarium i LEGO Serious Play. LEGO Serious Play är en välbeprövad workshopmetod som låter oss bortse från trampade tår, prestige och politik och istället fokusera på våra styrkor, unika egenskaper och pågående projekt. Vi garanterar en Power Point-befriad upplevelse där vi släpper fram kreativiteten och låter alla komma till tals!

Genom att skapa 3-dimensionella modeller kan LEGO Serious Play bland annat användas för att facilitera workshops inriktade mot innovation, vision och strategibyggande. Metoden används även med syfte att höja teamets självkänsla, effektivitet och dess förmåga att samarbeta, både inom teamet och i hela organisationen.

I den här introduktionen får du en snabb inblick i LEGO Serious Play-metoden och hur du skulle kunna använda den i din organisation. Vi provar på att göra enkla övningar inriktade mot individ- och teambyggande.

Program
7:30 Vi bjuder på frukost
8:00 Seminariet börjar
9:00 Vi tackar för oss

Föredragshållare

jonashermansson.jpg Jonas Hermansson från IT-HUSET. Jonas är IT-HUSETs ELDSJÄL för ledare-, krav- och test-kompetenserna och har arbetat med ledarskap, krav och test i mer än 25 år. Numera brukar Jonas kalla sig kvalitetscoach och är specialiserad på agila transformationer, agila arbetssätt, ledarskap, förändringsledning, test/kravorganisation, test/kravstrategi och kravhantering, allt ur ett kvalitetssäkrings perspektiv.

Dela gärna med dina vänner i branschen.

Begränsat antal så först till kvarn gäller!

Vi önskar ditt svar senast 12 februari.

 

Varmt välkommen!

Vännerna på IT-HUSET

www.it-huset.se

Kommentera

IT-HUSET använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av IT-HUSET. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, IT-HUSET samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.