Invajo - Events tool

Det värdefulla datat

Arrangör
IT-HUSET
Plats
Online
Datum
10 december 2020
Tid
10:00 - 11:00

Välkommen till ett kostnadsfritt webbinarium om det värdefulla datat

De största tekniktrenderna idag är molnet, "big data" och IoT. Den digitaliseringsvåg vi ser idag, gör data till världens mest värdefulla resurs. Sensorer och ständig uppkoppling genererar idag en ofantlig mängd data. Vi kan numera utnyttja molntjänster och deras tillgängliga processorkraft och stora lagringskapacitet. Det påverkar oss hur vi tänker, hur vi bygger våra system genom att lagra dataströmmar och slutligen hur vi sedan använder och analyserar denna enorma mängd data, genom ex.v AI/ML/DL. 

Detta är för dig som arbetar som chef eller ledare.

Plats: Mötet sker via Zoom

Hör gärna av dig till Greger Klockare om du har frågor. 


Föredragshållare

gregerklockare3525.jpg

Greger Klockare från IT-HUSET. Greger är IT-HUSETs expert och eldsjäl inom molnarkitektur. Förutom att han utbildar inom molnarkitektur verkar han som seniorkonsult med införande och användande av molntjänster. Han har 25 år i branschen och han har de senaste 5 åren fokuserat på dagens systemkrav i en digitaliserad värld och mött upp med dessa krav med moderna arkitekturer och lösningar. Greger har arbetat som lösningsarkitekt och integrationsarkitekt bl.a. hos Skandia och Polisen.

Dela gärna med dina vänner i branschen.

 

Varmt välkommen!

Vännerna på IT-HUSET

www.it-huset.se

Bokning
Antal
Det värdefulla datat (webbinarium)
0

Kommentera

IT-HUSET använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av IT-HUSET. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, IT-HUSET samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.