Invajo - Events tool

Cloud för ledare

Arrangör
IT-HUSET
Plats
Online
Datum
3 december 2020
Tid
10:00 - 10:45

Välkommen till ett kostnadsfritt webbinarium om cloud för ledare

Molnet vänder kartan upp och ner för hela it-branschen. Det krävs förståelse, kunskap och ett gemensamt språk för att som organisation lyckas med digitalisering i molnet. Som Greger säger - “Det gäller verkligen alla!”

Under webbinariet ger vi en introduktion till vad som menas med molnet och vad det innebär för framtiden. 

Detta är för dig som

  • är chef eller ledare i en organisation där digitalisering är högt prioriterad och som behöver få en övergripande teknisk förståelse för molnets globala infrastruktur, möjligheter och de strategival man måste göra inför en förflyttning till molnet.

Plats: Mötet sker via Zoom

Hör gärna av dig till Greger Klockare om du har frågor. 


Föredragshållare

gregerklockare3525.jpg

Greger Klockare från IT-HUSET. Greger är IT-HUSETs expert och eldsjäl inom molnarkitektur. Förutom att han utbildar inom molnarkitektur verkar han som seniorkonsult med införande och användande av molntjänster. Han har 25 år i branschen och han har de senaste 5 åren fokuserat på dagens systemkrav i en digitaliserad värld och mött upp med dessa krav med moderna arkitekturer och lösningar. Greger har arbetat som lösningsarkitekt och integrationsarkitekt bl.a. hos Skandia och Polisen.

Dela gärna med dina vänner i branschen.

 

Varmt välkommen!

Vännerna på IT-HUSET

www.it-huset.se

Bokning
Antal
Cloud för ledare
0

Kommentera

IT-HUSET använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av IT-HUSET. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, IT-HUSET samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.