Invajo - Events tool
Detta event har redan ägt rum!

Arkitekturprogrammet

Arrangör
IT-HUSET
Plats
Online
Datum
21 januari 2021
Tid
13:30 - 14:30

Välkommen till ett kostnadsfritt webbinarium om IT-HUSETs arkitekturprogram

Mjukvaruarkitektens roll blir allt viktigare samtidigt som det råder stor brist på arkitekter med modern relevant kompetens. IT-HUSET upplevde att det saknades en relevant arkitektutbildning på marknaden. En utbildning som fokuserar på modern arkitektur, kultur och molnlösningar. Detta ledde till att IT-HUSET utvecklade ett eget arkitekturprogram.

Programmet är nu inne på sin 3:e generation och ett 30-tal arkitekter och utvecklare har medverkat i programmet. 

Under webbinariet berättar Greger Klockare om IT-HUSETs arkitekturprogram; upplägg, innehåll och vad som gör programmet relevant och unikt.

Bygg en kultur som präglas av arkitektur - Bli certifierad molnarkitekt - 8 dagar under 1 år

Detta är för dig som arbetar som utvecklare, arkitekt, chef eller ledare.

Plats: Mötet sker via Zoom

Hör gärna av dig till Greger Klockare om du har frågor. 


Föredragshållare

gregerklockare3525.jpg

Greger Klockare från IT-HUSET. Greger är IT-HUSETs expert och eldsjäl inom molnarkitektur. Förutom att han utbildar inom molnarkitektur verkar han som seniorkonsult med införande och användande av molntjänster. Han har 25 år i branschen och han har de senaste 5 åren fokuserat på dagens systemkrav i en digitaliserad värld och mött upp med dessa krav med moderna arkitekturer och lösningar. Greger har arbetat som lösningsarkitekt och integrationsarkitekt bl.a. hos Skandia och Polisen.

Dela gärna med dina vänner i branschen.

 

Varmt välkommen!

Vännerna på IT-HUSET

www.it-huset.se

Kommentera

IT-HUSET använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av IT-HUSET. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, IT-HUSET samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.