Invajo - Events tool

Lunch & learn

Posthuset
Vasagatan 28, Stockholm
Visa på karta
18 februari 2020
11:00 - 13:00
Lägg i kalender
Arrangör
IQ
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Posthuset
Datum
18 februari 2020
Tid
11:00 - 13:00

Alkoholprofilen och digitala lösningar för beteendeförändring

Vi är vanemänniskor. Att förändra beteenden eller ta oss ur vår komfortzon kan vara jobbigt och svårt. Men så måste det inte vara! Hur kan vi påverka människor att förändra sitt beteende på ett sätt som är bra för deras hälsa och för miljön? 

IQ bjuder in till en ”lunch and learn” där vi delar med oss av inspirerande och innovativa digitala lösningar som bidrar till attityd- och beteendeförändringar. Habit Tracker
Tillsammans med startupföretaget Deedster skapade Beteendelabbet en lösning för att hjälpa fler att utföra miljövänliga gärningar i vardagen genom gamification.
Linda Lindström, Beteendelabbet

 

Alkoholprofilen
I många fall kan ett enkelt test med återkoppling få personer att fundera över och, vid behov, förändra sin alkoholkonsumtion. IQ och Doberman delar med sig av lärdomar och resultat från resan med att ta fram en ny version av Alkoholprofilen, Sveriges största självtest om alkohol.
Therese Björqvist och Simon Bohm, Doberman

 

Lev Friskt
I samarbete med Länsförsäkringar utvecklade Daresay en innovativ lösning för att motivera människor till en aktivare vardag. Och i förlängningen bidra till att förbättra både deras egen hälsa men också folkhälsan i Sverige. 
Magnus Sandebree, Daresay

 

Program

11.00 Välkomna
11.05 Case-presentationer från Daresay, Beteendelabbet, IQ och Doberman.
12.00 Lunch, serveras på Posthuset. 
13.00 Avslut

 

Antalet platser är begränsade. Först till kvarn!


Varmt välkommen!