Invajo - Events tool

Frukostseminarium Alkoholindex

Arrangör
IQ
Plats
Biografen Grand
Datum
6 mars 2018
Tid
08:15 - 09:30

Alltmer tillåtande attityd till alkohol

- trendbrott bland unga?

Alkohol har blivit ett alltmer accepterat inslag i fler sammanhang i vår vardag. Vi exponeras för alkohol i sociala medier, på bästa sändningstid i tv och i vårt sociala umgänge. Hur påverkar den ökade exponeringen våra attityder och vår alkoholkonsumtion på sikt?

Välkommen till ett frukostseminariet där vi presenterar de senaste resultaten från IQs Alkoholindex 2017, en årligt återkommande undersökning som tar tempen på svenskarnas attityder till alkohol.

Efter presentationen av Alkoholindex följer ett panelsamtal med Ulrik Simonsson, VD på Ungdomsbarometern, Mats Ramstedt, Forskningsansvarig på CAN, Kaisa Snidare, Länssamordnare på Länsstyrelsen i Stockholm och Sven Andreasson, forskare och överläkare. Moderator för samtalet är Karin Hagman, VD på IQ.

 

panel.jpgkarinh.jpg

 

Frukost serveras från kl.08.15. Seminariet startar kl.08.30.

 

Varmt välkomna!

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Frukostseminarium: Alkoholindex 2017
2 mars 2018 (12:00)
0
IQ använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av IQ. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, IQ samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.