Invajo - Events tool

Sju sätt att äga världen

Piteå Science Park, Black Box
Kunskapsallén 14/Acusticum, Piteå
Visa på karta
11 december 2018
14:30
Lägg i kalender
Arrangör
Intersective Innovation
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Piteå Science Park, Black Box
Datum
11 december 2018
Tid
14:30

Välkommen till en föreläsning på temat framtid, omvärld och digitalisering när Andreas Ekström, nominerad till Årets talare 2017, besöker Piteå.

I föreläsningen "Sju sätt att äga världen" beskriver Andreas Ekström digitaliseringens största utmaningar och konfliktområden. Andreas visar dessutom vilka otroliga möjligheter som finns - mänskligt, socialt och affärsmässigt, för den som vill bidra till en verklig digital demokratisering i tider av faktaresistens, filterbubblor och falska nyheter.

Han berättar inspirerande och intresseväckande om framtidens kultur, samhälle, ekonomi och de förändrande fenomen i samhället som kommer beröra såväl det offentliga som våra privatliv. Med strålkastarljuset både på det positiva och det negativa – på stora möjligheter och potentiella hot. Det handlar om hur vi ska förstå den revolution vi lever mitt i, just nu.

Om föreläsaren:

Andreas Ekström arbetar som journalist på Sydsvenskan och har nått en internationell publik med sina föreläsningar om digitalisering. Han blev nominerad till Årets talare – Man 2017 och vann kategorin Årets talare – genombrott 2015. Andreas föreläsning på TED har setts av en miljonpublik världen över.

Om eventet:

Föreläsningen är en inspirationsaktivitet i projektet Intersective Innovation som handlar om att ge företag metoder för innovationsdriven affärsutveckling. Att utveckla tillsammans med andra, sk öppen innovation, är en av de starkaste trenderna för att möta framtidens utmaningar

Föreläsningen är kostnadsfri och vi börjar med glöggmingel utanför Black Box kl 14:30. Föreläsningen pågår mellan kl 15:00 - 16:00.

plattalogotyper1000px.jpg