Invajo - Events tool

Hur bygger vi en attraktiv företagskultur på distans?

Online
16 april 2021
11:30
Lägg i kalender
Arrangör
Intersective Innovation
Boka/OSA
Plats
Online
Datum
16 april 2021
Tid
11:30

Är du öppen för att få hjälp av andra för att skapa nya affärer? Eller vill du bidra med lösningar till andras problem? Delta då i våra Co-Creation luncher där vi hanterar utmaningar och identifierar nya affärsmöjligheter tillsammans med andra.

Fredag 16 april kl 11:30 - 13:00 är det dags för nästa träff med temat "Hur bygger vi en attraktiv företagskultur på distans?". Sara Thun Arodén, vd på OhMy! finns på plats för att berätta om deras framgångsrika arbete för att bli "Sveriges schysstaste arbetsgivare".

Genom våra co-creation luncher får personer från olika branscher chansen att bidra till förändring, förnyelse och innovation genom att dela med sig av erfarenheter och idéer. Du behöver inte ha någon specifik kompetens för att få vara med, vi drivs av tanken att olikheter tillför nytt värde till idéer och det är det centrala.

Vi följer en fast process och faciliteras igenom den med förhoppningen om att komma fram till kloka idéer som vi alla kan använda i våra egna verksamheter.  Vi utgår ifrån ett nuläge och diskuterar både det som fungerat bra och mindre bra i våra verksamheter. 

Vi har ett begränsat antal platser och kommer att prioritera deltagare från olika branscher. Zoomlänk skickas ut dagen innan eventet. 

Har du funderingar? Kontakta anna.marklund@piteasciencepark.se 

Välkommen!

default
Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Hur bygger vi en attraktiv företagskultur på distans?
14 april 2021 (23:59)
0
Piteå Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Piteå Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Piteå Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.