Framtidens kundupplevelse - ny teknik och nya affärsmöjligheter

Arrangör
Intersective Innovation
Plats
Skellefteå Science Park
Datum
29 september 2022
Tid
10:00 - 13:00
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Nu erbjuder projektet Intersective Innovation tillsammans med projektet KOM en föreläsning på temat Framtidens kundupplevelse - ny teknik och nya affärsmöjligheter.

Syftet med dagen är att informera och inspirera till användning av ny teknik samt att stötta lokala företag att ta nästa steg i sin innovationsresa. Vi delar med oss av konkreta tips på hur ditt företag kan skapa en konkurrensstark kundupplevelse genom att gå igenom vilka förväntningar kunden har på ditt företag, inspirera till hur du kan använda ny teknik för att möta framtida utmaningar och stötta dig att navigera i förändrade affärsmiljöer. 

Under dagen berättar trendbyrån Kairos Future om framtidens trender, konsumentbeteenden och tekniska applikationer. Stiftelsen Adopticum visar upp ny teknik som kan användas för att skapa dessa innovativa lösningar och North Kingdom delar med sig av sina erfarenheter av arbete med ny teknik. 

För vem?
"Framtidens kundupplevelser” riktar sig till dig som är verksam i Norr- och Västerbotten. Du behöver inte ha någon specifik kompetens för att medverka.

Övrigt
"Framtidens kundupplevelser" är kostnadsfritt och vi bjuder på lunch för de som deltar på plats. Eventet hålls på svenska på Skellefteå Science Park, Laboratorvägen 9, Skellefteå. Du kan även anmäla dig till att bara ta del av föreläsningarna via länk.

Anmälan krävs, begränsat antal platser. 

Varmt välkommen!

 

loggobrada1.png

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Delta på plats
27 sep 2022 (23:59)
0
Delta online, endast föreläsning
27 sep 2022 (23:59)
0
Piteå Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Piteå Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Piteå Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.