Invajo - Events tool

Business Lab - identifiera nya affärsmöjligheter tillsammans

Online
20 maj 2021
08:30
Lägg i kalender
Arrangör
Intersective Innovation
Boka/OSA
Plats
Online
Datum
20 maj 2021
Tid
08:30

Hantera utmaningar och identifiera nya affärsmöjligheter tillsammans med andra

Det är många företag som står inför stora utmaningar i spåren av pandemin. Förutsättningarna har förändrats snabbt och drastiskt för flera branscher och det kan vara svårt att själv hitta lösningar på alla utmaningar. Att utveckla tillsammans med andra, sk öppen innovation, är en av de starkaste trenderna för att möta framtidens utmaningar. Det handlar om att öppna upp företagets utvecklingsarbete och ta hjälp av extern kompetens för att lösa befintliga utmaningar.

Nu drar vi igång en ny omgång av Business Lab som är en metod för affärsutveckling där du får hjälp av personer från andra företag och andra bransher för att utveckla din affär.  Under varje tillfälle står ett företag i fokus och får förmånen att få direkt feedback på företagets nuläge, utmaningar och framtida möjligheter. Vi idégenererar tillsammans för att landa i ett par intressanta koncept att ta vidare.

För vem?

Målgruppen för Business Lab är små- och medelstora företag i Västerbotten och Norrbotten. Vi kommer att jobba i en liten grupp om max 6 företag, för att deltagarna ska hinna lära känna varandra och dela med sig av sina erfarenheter. Vi säljer inte till varandra under träffarna, däremot lägger vi in vår kunskap och delar med oss, för att även ta emot tips och erfarenheter från andra. Du behöver inte ha någon specifik kompetens för att medverka, men det är viktigt att ha mandat för att fatta beslut om förändring.

Kostnad?

Business Lab är kostnadsfritt, men omfattas av statsstödsregler. Träffarna hålls på svenska och första träffen sker under v 20. Gruppen sätter datumen för träffarna tillsammans. Vid stort intresse kommer ett urval att ske. Företag som varit igång minst 2 år och som har minst 5 anställda kommer att prioriteras.


Låter det intressant? Ansök om att få bli ett av de 6 företag som väljs ut till Business Lab 2021 senast 12 maj.

 

Varmt välkommen!

 

logos2rad.png

 

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Business Lab
12 maj 2021 (23:59)
0
Piteå Science Park använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Piteå Science Park. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Piteå Science Park samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.