Invajo - Events tool

Välkommen till Interreg Roadshow - Region Midtjylland

Region Midtjylland. Mødelokale: B4
Skottenborg 26, Viborg
Visa på karta
10 februari 2022
09:30 - 12:30
Tidszon: Köpenhamn, GMT+01:00
Arrangör
Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak
Boka/OSA
Plats
Region Midtjylland. Mødelokale: B4
Datum
10 februari 2022
Tid
09:30 - 12:30
Tidszon: Köpenhamn, GMT+01:00

Välkommen till Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak roadshow!

Med start våren 2022 kan ditt projekt söka pengar från Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak för att lösa utmaningar över gränserna i Skandinavien. Vill du veta mer om vad som är möjligt att göra inom ramen för det nya Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak 2021-2027?  Då är du välkommen till Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak Roadshow! Under vintern 2022 kommer vi och besöker Din region. Så ta tillfället i akt att höra mer om framtiden, och möt oss på Din hemmaplan.  På Roadshow presenterar vi vad vi vet om det nya Interreg ÖKS-programmets insatsområden, och låter er mötas och inspireras kring Interreg-programmet som gemensam nämnare i en workshop- och nätverksdel. Det är dags att bygga nya nätverk och partnerskap efter Coronapandemin! 

Vi har begränsat antal platser till seminariet (så vi tillämpar principen ”Först till kvarn”).

Se bifogat program under bifogade dokument.

Önskar du bjuda in en kollega eller någon annan som du tror kan vara intresserade av detta event, då klickar du på knappen här nedan "Skicka inbjudan vidare" och skriver in personens e-mailadress, så får den en egen inbjudan. 

Med vänliga hälsningar
Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak

 

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Roadshow
14 jan 2022 (23:59)
Stängd
Tillväxtverket använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Tillväxtverket. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Tillväxtverket samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.