Invajo - Events tool

Sysselsättningsevent i Helsingborg, Sverige 20 juni 2017

Elite Hotel Marina Plaza
Kungstorget 6, Helsingborg
Visa på karta
20 juni 2017
10:30 - 16:00
Lägg i kalender
Arrangör
Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak
Boka/OSA
Plats
Elite Hotel Marina Plaza
Datum
20 juni 2017
Tid
10:30 - 16:00

Vill ni öka sysselsättningen för personer med utländsk bakgrund?

 • Kom och få inspiration till hur ni som kommun, organisation eller företag kan söka finansiering till projekt med fokus på sysselsättning för personer med utländsk bakgrund
 • Det blir information, inspiration, och mingellunch

  Den 20 juni 2017 10.30-16.00 anordnar Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak ett inspirationsseminarium i Helsingborg, Sverige om möjligheterna för att söka EU-finansiering från Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak och Europeiska Socialfonden. 
  Ni får möjlighet till information, inspiration, mingel samt individuell rådgivning. Ni kommer även att kunna testa er eventuella projektidé eller utmaning på en gränsregional arena. Vi hoppas att ni ska få nya kontakter som ni kan samarbeta med och se nya möjligheter för projekt inom våra program.  

  Vi riktar oss till er som arbetar med att öka och främja sysselsättning för personer med utländsk bakgrund.

  Anmäl dig senast 2 juni 2017, antalet platser är begränsat.

  Varmt välkomna!
Bokning
Sista bokningsdag
Antal
20 juni - Sysselsättningsevent i Helsingborg, Sverige
2 juni 2017 (23:59)
0

Genom att boka så godkänner du även arrangörens villkor

Tillväxtverket använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Tillväxtverket. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Tillväxtverket samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.