Invajo - Events tool

Ansökningsseminarium AO 2018:1

Radisson BLU Limfjord Hotel Aalborg
Ved Stranden 14-16, Aalborg
Visa på karta
11 januari 2018
10:00 - 16:00
Lägg i kalender
Arrangör
Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak
Boka/OSA
Plats
Radisson BLU Limfjord Hotel Aalborg
Datum
11 januari 2018
Tid
10:00 - 16:00

Ansökningsseminarium inför ansökningsomgång 2018:1

Seminariet kommer att ge viktig vägledning och information till alla projekt som är redo att skicka in en ansökan, och möjlighet till direkt dialog med sekretariatet. Det kommer att informeras om hur man fyller i vårt elektroniska ansökningssystem (Min Ansökan), budgetmodellen, formella krav, horisontella kriterier, gränsöverskridande mervärde samt tips och råd kring vad som är bra att tänka på inför ansökan.

Efter den inledande genomgången erbjuds ni ett samlat 45-minuters möte per projekt med sekretariatet. Det betyder att ni får enas om när ni önskar att ha ert möte.

Vi uppmanar alla projekt som planerar att skicka in en ansökan (även förprojekt) att delta på ett av dessa ansökningsseminarier. Vi ser gärna att projekten representeras av en projektledare och en projektekonom från såväl Lead partner som Koordinerande partner och eventuellt Norsk projekteier (där det är aktuellt).

Vänligen notera att dessa ansökningsseminarier enbart riktar sig till de projekt som har för avsikt att komma in med en ansökan i ansökningsrunda 2018:1 mellan 15 januari – 9 februari 2018 eller med ett förprojekt.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in seminariet vid för få anmälda deltagare. Vid eventuell avanmälan skicka ett mail till:
pernilla@interreg-oks.eu

Vi uppmuntrar er också att inkomma med ett projektutkast som underlag för mötet med sekretariatet. Detta underlag skulle vi behöva senast den 1 december, 2017. Ange var du deltar och maila det till Carina Jagetun:
carina@interreg-oks.eu.
 
Kostnader för resor och eventuell övernattning står deltagarna för själva. Vi bjuder på lunch.

Varmt välkomna!

Interreg Öresund-Kattegat-Skagerak

 

interregloggastorflagga.png

Interreg Öresund-Kattegat-Skagerak
interreg-oks.euLinkedin

EU-programmet Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak ger stöd till gemensamma skandinaviska projekt som utvecklar samhället inom innovation, grön ekonomi, transport och sysselsättning.

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Ansökningsseminarium AO 2018:1
1 dec 2017 (23:59)
0