Detta event har redan ägt rum!

Möbelriksdagen 2022

Arrangör
Interior Cluster Sweden
Plats
Hooks Herrgård
Datum
10 mars 2022
Tid
09:30
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Möbelriksdagen

Möbelriksdagen är er chans att möta utmaningarna och utveckla ert företag för framtiden! Vår vision är att den svenska design- och möbelbranschen ska vara världsledande. Och varför börja med att ta in en dyr konsult, när ni har kompetenta och erfarna kollegor som gärna delar med sig?

Årets tema är "möbler, design och framtid" och fokuserar på den stora strukturförändring som möbelbranschen just nu genomgår. Våra inspirerande föreläsare står för omvärldsbevakningen och berättar om innovativa idéer. Dessutom får ni chansen att göra era röster hörda och påverka viktiga beslutsfattare.

2022 välkomnas du till Vaggeryd, en av Sveriges mest möbeltillverkande kommun. Här hittar du några av landets mest kända möbelföretag - Byarums Bruk, Ekdahls Möbler, Molunden, Kinnarps, Swedese och Swedstyle för att nämna några exempel. Ett 40-tal möbeltillverkare och underleverantörer står för närmare en tredjedel av industrisysselsättningen i kommunen. Här finns kompetens, yrkeskunnande och unika nätverk. Välkommen till Vaggeryd, en plats med stark tradition för möbelskapande.

Medlemmar i Interior Cluster Sweden har 20 % i medlemsrabatt. Fyll i koden MEDLEM i rutan för kampanjkod.
Läs mer och Bli medlem här.

Interior Cluster Sweden använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Interior Cluster Sweden. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Interior Cluster Sweden samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.