Invajo - Events tool Get people together

Digitalt Kunskapsseminarium

Online
22 november 2020
15:00
Lägg i kalender
Arrangör
Insamlingsstiftelsen Lärargalan
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Online
Datum
22 november 2020
Tid
15:00

Varmt välkommen till ett digitalt kunskapsseminarium

I samband med Lärargalans tv-program i SVT2 den 22 november kl 20:00, anordnar Lärargalan och Lärarnas Riksförbund ett digitalt kunskapsseminarium för landets skickliga lärare.
 
Du kommer att få inspiration och kunskap inom områden som ledarskap, digitala kompetenser och hur vi skapar en skola för att möta framtidens behov.
 
Talare:

David Sumpter, professor i tillämpad matematik, som föreläsare vid Oxford Mathematics lockade han den största publiken någonsin efter Stephen Hawking. David kommer att prata om ekvationerna som styr vår liv och hur vi kan bättre förstå dem.

Cecilia Ekstrand, senior pedagog och programutvecklare på Tom Tits berättar hur museer och science centers stödjer lärande genom digitalisering. Det är mycket mer än skärmar och knappar.

Stojanka Drinic, Årets digitaliseringsledare 2020 som ger sina tankar kring mod, hjärta & ledarskap. Varför behövs ledare med integritet, som tar stort ansvar och som kan tänka visionärt "outside the box"?
 
Moderator: Beata Kull, grundare av Lärargalan och Helena Kvarnsell, lärare i matte/NO/teknik 7-9.

 
Plats: digital föreläsning via Zoom.

Datum: söndag 22 november klockan 15:00-16:30.
 

Föreläsningen är kostnadsfri.
 
Antal platser: 300, först till kvarn-principen gäller!

 

Årets prisutdelning 

Årets pristagare presenteras i programmet Lärargalan 2020 som publiceras på UR Play samt sänds på SVT2 den 22 november kl. 20:00.

På grund av pandemin har femte upplagan av Lärargalan med prisutdelningar producerats som ett tv-program. Om inte landets lärare kan komma till oss så får vi komma till dem. I en orange skolbil hälsar Mark Levengood på årets fantastiska lärare i årets program. 

Andra som deltar i programmet är Margaux Dietz, Björn Ranelid, Jon-Henrik Fjällgren och H.K.H. Prins Daniel.