Get people together
Detta event har redan ägt rum!

Projektstyr våren 2022

Arrangör
Ingrid Brännström
Plats
Online
Datum
10 januari - 7 juli 2022
Tid
Tidszon: Stockholm, GMT+02:00

Utbildningar i Projektstyr

Välkommen på utbildning i Projektstyr för dig som är projektledare, förvaltare eller för dig som vill ha en allmän genomgång av systemet.

Projektledare - Vi går igenom funktionerna och ni får lägga in medlemmar, hantera filarkivet, hantera tidplanen, lägga upp ekonomi mm.

Förvaltare - Hur skapar jag ett projekt och vad ser jag i systemet.

Allmän genomgång av PS - Vad ser du under varje flik.

Pga pandemin är det inte bestämt om utbildningen blir på plats på LF eller via Teams. Säkerställ att du kan logga in på Teams och att ditt ljud fungerar innan utbildningen. Säkerställ också att du har inloggning till Projektstyr innan utbildningen. Om du inte har inloggning skickar du namn, mail och användarnamn (samma som på datorn) till projektstyr@lf.goteborg.se.

Lokalförvaltningen Göteborgs Stad använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Lokalförvaltningen Göteborgs Stad. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Lokalförvaltningen Göteborgs Stad samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.