Invajo - Events tool

Tillit och arbetsglädje på arbetsplatsen!

Elite Plaza Hotel
Västra Hamngatan 3, Göteborg
Visa på karta
25 april 2018
07:30 - 10:00
Lägg i kalender
Arrangör
Ingenjörsjobb
Boka/OSA
Plats
Elite Plaza Hotel
Datum
25 april 2018
Tid
07:30 - 10:00

Tillit och arbetsglädje på arbetsplatsen!

Är du kvinna och ny som chef inom ingenjörsbranschen?


Under våren lanserande vi "Lär känna dig själv och bli en bättre ledare!", nu följer vi upp med att introducera chefseminariet "Tillit och arbetsglädje på arbetsplatsen!".

”Hur kan jag leva efter mina egna värderingar, växa som individ, i min yrkesroll och samtidigt bidra till organisationens mål?”.

Som deltagare på vårt seminarium om tillitskapande ledarskapsbeteenden kommer du få en grundläggande kunskap om hur hjärnan fungerar, vilka beteenden som orsakar stress och vilka som skapar positiva reaktioner hos medarbetare. Du får konkreta verktyg att använda direkt i ditt ledarskap samma dag, som kommer att öka din ledarskapsförmåga och ge dig gladare och mer produktiva medarbetare. Du blir dessutom inspirerad och har chansen att få dina frågor om ledarskap besvarat av en av Sveriges främsta ledarutvecklare och psykolog .

- Lär dig hur du kan använda senaste hjärnforskningen för att lyckas på jobbet som chef!

"Medarbetare som känner sig uppskattade av sin chef eller kollega har färre sjukdagar, bättre immunförsvar och förbättrad arbetsnöjdhet. Medan individer som uppfattar sig ignorerade eller avvisade, istället visar hög aktivitet i den del av hjärnan som är associerad med fysisk smärta, vilket också resulterar i depression, stress eller utbrändhet. Som chef är det viktigt att veta hur just du kan skapa energi, arbetsglädje och tillit. Studier har påvisat att arbetsplatser som har en förtroendegivande kultur har fler motiverade medarbetare. En tillitsfull relation med dina medarbetare gör dessutom att du kan ägna dig mer tid åt målstyrning och mindre åt att ge detaljerade instruktioner."

 

Under seminariet får du möjligheten att...

  • Träffa och nätverka med kvinnliga chefer inom din bransch
  • Kvalificerad rådgivning från en av Sveriges mest eftertraktade psykolog - Anne Grefberg
  • Lyssna på föreläsning om arbetsglädje på arbetsplatsen av Anne Grefberg
  • Lära dig hur produktivitet och samarbete kan leda till tillit

 

Obs! Du behöver inte ha medverkat på "Lär känna dig själv och bli en bättre ledare!" för detta seminarium!

 

Anne Grefberg - En av Sveriges mest eftertraktade psykologer
Anne är legitimerad psykolog med lång erfarenhet av ledarskap, både som ledare själv och som stöd till ledare i offentlig och privat sektor. Hon brinner för att utveckla andra, skapa goda arbetsplatser och genom insikt i vad som motiverar och driver oss bidra till arbetsglädje och livsbalans.

annegrefberg.png

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Jag kommer
22 april 2018 (23:59)
0
Jag är inte chef men sätt mig på väntelistan!
22 april 2018 (23:59)
0

Genom att boka så godkänner du även arrangörens villkor

HR North Sweden AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av HR North Sweden AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, HR North Sweden AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.