Invajo - Events tool

Next Level

Creactive by Science Park Mjärdevi
Teknikringen 7, Linköping
Visa på karta
6 november 2019
17:00 - 22:00
Lägg i kalender
Arrangör
Ingenjörsjobb
Boka/OSA
Plats
Creactive by Science Park Mjärdevi
Datum
6 november 2019
Tid
17:00 - 22:00

Välkommen till Next level

logosvartberotecsymbol4677.png feninvajologga.jpg protancmyk5902.jpg epirocinvajo.png husqvarnainvajo2175.png

Boosta ingenjörskarriären och få verktygen till din personliga och professionella utveckling tillsammans med oss! Den 6 november bjuder Ingenjörsjobb in dig som yrkesverksam ingenjör till Next Level.

Ta chansen och mingla med kvällens medarrangörer och besökare. Passa på att utöka ditt nätverk, byt kontaktuppgifter, dela med dig av dina tankar, idéer och erfarenheter med likasinnade ingenjörer. Kanske hittar du en värdefull kontakt för framtiden, någon som kanske kan hjälpa dig att nå dina mål eller varför inte din framtida arbetsgivare?

linkoping.jpg

 

TEMA | Innovating for the Future
Efter vårens fantastiska event med hållbarhet som fokus, kommer vi till höstens NEXT LEVEL fortsätta blicka framåt och belysa ytterligare en essentiell ingrediens i det som gör att Sverige blivit det vi är idag, nämligen; Innovation. Listan på svenska vetenskapsmän och innovatörer som satt sitt avtryck på världen kan göras lång. Vi kommer tillsammans med våra medarrangörer tydliggöra och diskutera innovationens betydenhet för vår värld, ingenjörens roll och varför det är viktigt att vara innovativ på fler nivåer än endast inom produktion.checkevent2nextlevel.jpg

Stay tuned, mer information kommer löpande!

* Observera att studenter hamnar på väntelistan som släpps några dagar innan eventet i mån av plats.

* Formulär om eventuella kostavvikerlser skickas ut i anslutning till evenemanget via sms och mail.

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Utvecklare/Data/IT
6 nov 2019 (16:00)
0
Samhällsbyggnad/Väg & Vatten/Bygg/Lantmätare/Konstruktör
6 nov 2019 (16:00)
0
Science/Bioteknik/Kemiteknik
6 nov 2019 (16:00)
0
Fordon/Maskinteknik/Elektroteknik
6 nov 2019 (16:00)
0
Övrigt
6 nov 2019 (16:00)
0
Sista-års-student
6 nov 2019 (16:00)
0
Freedom Media Sales AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Freedom Media Sales AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Freedom Media Sales AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.