Invajo - Events tool

Next Level

7A Odenplan
Norrtullsgatan 6, Stockholm
Visa på karta
5 december 2018
17:00 - 22:00
Lägg i kalender
Arrangör
Ingenjörsjobb
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
7A Odenplan
Datum
5 december 2018
Tid
17:00 - 22:00

Om Next Level

allaloggor5decnextlevelsthlmfinal.jpg

Boosta ingenjörskarriären och få verktygen till din personliga och professionella utveckling tillsammans med oss! Den 5 december bjuder Ingenjörsjobb in dig som yrkesverksam ingenjör till Next Level - Engineer in a gig economy! Ta chansen och mingla med kvällens medarrangörer och besökare. Passa på att utöka ditt nätverk, byt kontaktuppgifter, dela med dig av dina tankar, idéer och erfarenheter med likasinnade ingenjörer. Kanske hittar du en värdefull kontakt för framtiden, någon som kanske kan hjälpa dig att nå dina mål eller varför inte din framtida arbetsgivare?
 
Tillsammans med våra medarrangörer bjuder vi på intressanta föreläsningar, workshops och paneldiskussion från företag som Berotec, Experis, Gig Nation, Trafikverket och TFIP. Det finns även möjlighet att dela tankar och idéer under minglet med ovanstående företag, samt Volvo Group, Snille Bemanning och Nordforce Technology.

Nyfiken att veta mer om kvällens medarrangörer och de som kommer hålla de olika momenten? Kika in flikarna som finns ovan.

checkevent2.jpg

 

* Observera att studenter hamnar på väntelistan som släpps några dagar innan eventet i mån av plats.