Invajo - Events tool

Next Level

Kajskjul 8
Packhusplatsen 11, Göteborg
Visa på karta
26 september 2018
17:00 - 22:00
Lägg i kalender
Arrangör
Ingenjörsjobb
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Kajskjul 8
Datum
26 september 2018
Tid
17:00 - 22:00

Om Next Level

allaloggor26september5.png

Nu tar vi konceptet med Inspirationskväll till Next Level! Mer interaktion för deltagarna, fler moment under kvällen och en gyllene möjlighet att utvidga ditt nätverk. Den 26 september bjuder Ingenjörsjobb in dig som yrkesverksam ingenjör till Next Level - Engineer in a gig economy. 

Ingenjörsjobb har sedan 2012 arrangerat event utifrån syftet att vara en arena där företag och ingenjörer möts och inspireras av varandra. Vi har gått från bioevent till Inspirationskvällar med olika inriktningar. Under dessa år har vi haft tusentals ingenjörer och otaliga företag som fått komma med åsikter och feedback om hur vi ska bli bättre. Nu tar vi det till nästa nivå! 
 
Tillsammans med våra medarrangörer bjuder vi på intressanta föreläsningar, workshops och paneldiskussion från företag som Volvo Cars, Göteborg Stad, Preem, Gig Nation och TMC.  Det finns även möjlighet att dela tankar och idéer under minglet med ovanstående företag, samt Mölndals Kommun, Sigma Industry West, Skill, Pöyry, Veoneer, TFIP och Intenso.

- Nätverka och skapa värdefulla kontakter 
- Få tips och verktyg för din personliga och professionella utveckling
- Unikt tillfälle att komma i kontakt med ledande företag
- Ingenjörsjobb bjuder på fördrink och mingelmat!
- Kostnadsfritt för yrkesverksamma ingenjörer


TEMA | ENGINEER IN A GIG ECONOMY

Gig Economy, innebär att fler väljer tillfälliga uppdrag och jobbar som konsulter, projektanställda eller frilansande egenföretagare. Det uppskattas att 20-30% av arbetskraften från USA redan jobbar utifrån detta koncept. Det blir därför oundvikligt att lyfta blicken på hur detta kommer att fortsätta påverka arbetsmarknaden även för oss.

Det är samtidigt ingen hemlighet att det numera är arbetstagarens marknad och högt upp på kandidaternas lista över attraktiva egenskaper hos arbetsgivare, är deras syn på flexibilitet. Vi kommer under kvällen att diskutera och ta upp olika aspekter av detta. Hur man som arbetsgivare jobbar med det idag, på vilket sätt man särskiljer sig från andra och hur man i framtiden ska kunna locka till sig kompetensen som behövs.

 

* Observera att studenter hamnar på väntelistan som släpps några dagar innan eventet i mån av plats.