Invajo - Events tool

"Made in Sweden" by Westermo

Arrangör
Ingenjörsjobb
Plats
Westermo Network Technologies AB
Datum
20 november 2019
Tid
16:45 - 20:00

"Made in Sweden" by Westermo: Utveckling och nätverkslösningar i världsklass från Sverige

Westermo bjuder in till en kväll med presentationer, demos och intressanta samtal kring mjukvaruutveckling, hårdvaruutveckling, elektronikkonstruktion, automatisering samt hur man har kul på jobbet! Fokus kommer ligga på tekniska lösningar och utmaningar, samt hur vi driver vårt arbete inom dessa områden framåt.

När: 20 November 2019

Tid: 16:45 - 20:00

Var: Westermo Network Technologies, Metallverksgatan 8, Västerås *

Agenda för kvällen
16.45 – 17.00:  Mottagning - lättare tilltugg och dryck
17.00 – 17.05:  Agenda och info om kvällen
17.05 – 17.30:  Presentation om Westermo
17.30 – 20.00:  R&D presentationer, olika stationer om R&D, samt mingla och nätverka
 

"Made in Sweden"

Inom mjukvaruutveckling jobbar vi inom hela spektrat från bare metal, embedded Linux samt C#/.NET. Vi kommer visa på de tekniska utmaningar och möjligheter vi möter varje dag med fokus på utvecklingen av vårt eget Linuxbaserade operativsystem.

Vi visar hur vi jobbar med hårdvaruutveckling från vår egen elektronikkonstruktion hela vägen till vår egen produktionsanläggning där vi producerar robusta närverksprodukter för tuffa industriella miljöer. Våra produkter är ”Made in Sweden” i alla aspekter!

Automatisering och kvalitet 
Kvalitet är ett nyckelord för oss samt något som genomsyrar allt vårt arbete. Vi kommer visa hur vi använder olika tekniker för att automatisera hela kedjan av mjukvarutester från incheckning av kod till visualisering av testresultat. Vårt egenutvecklade ramverk är intelligent och kan själv avgöra vilka tester som är mest kritiska att köra. Vi kommer också berätta om den forskning vi bedriver tillsammans med MDH inom detta område.Vi jobbar även med miljötester av hårdvara och elektronik.
 
Vi kommer visa på olika arbetssätt inom dessa områden där vi tex använder den agila metoden Kanban för vår mjukvaruutveckling.

Personalen i fokus

I "Westermo Teamet" stöttar vi varandra för att uppnå våra gemensamma mål oavsett vilken verksamhet man representerar. Våra medarbetare är mycket viktiga för oss och vi vill ha roligt på jobbet!

Ska bli jättekul att få träffa just dig på vår nätverksträff. Vi har flera öppna tjänster, kom så vi berättar gärna mer även om Westermo Traineeprogram och vilka roliga friskvårdsaktiviteter vi har tillsammans.

westermo3544.png

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Jag är ingenjör och vill komma!
19 nov 2019 (23:59)
0
VÄNTELISTA: Ingenjörsstudent
19 nov 2019 (23:59)
0
Freedom Media Sales AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Freedom Media Sales AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Freedom Media Sales AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.