Invajo - Events tool

Lär känna dig själv och bli en bättre ledare!

Elite Hotel Savoy
Norra Vallgatan 62, Malmö
Visa på karta
7 mars 2018
07:30 - 10:00
Lägg i kalender
Arrangör
Ingenjörsjobb
Boka/OSA
Detta event har redan ägt rum!
Plats
Elite Hotel Savoy
Datum
7 mars 2018
Tid
07:30 - 10:00

Lär känna dig själv och bli en bättre ledare!

Vill du utveckla och motivera ditt team, ledningsgrupp eller dig själv? Ska du rekrytera topptalanger? Personlighetstestet Facet5 kan vara lösningen!

Är du kvinna och ny som chef inom ingenjörsbranschen?
Personlighetstester kan ge svar på allt från hur man hanterar relationer till hur man tar till sig information och fattar beslut. Varje enskild individ är unik från den andra av den anledningen att alla erhåller olika personligheter, som medför att vi agerar olika i diverse situationer. För att uppnå resultat är det viktigt att du som chef förstår dina medarbetare och hur de är som personer. Välkommen på seminariet som ger dig användbara verktyg för att lära känna dig själv och bli en bättre ledare!

Female Engineer Network bjuder på frukost och föreläsning av Anne Grefberg (licenserad psykolog), som introducerar personlighetstestet (Facet5) och hur du och din arbetsplats kan nyttja det på ett effektivt sätt. Därefter finns det möjlighet för diskussion och frågor kring sitt personliga resultat.

  • Träffa och nätverka med chefer inom din bransch
  • Kvalificerad rådgivning från en av Sveriges mest eftertraktade psykolog
  • Få konkreta verktyg inom ledarskap, personligutveckling och organistationsutveckling
  • Gratis personlighetstest* - värde 1 495 SEK

 

Anne Grefberg - En av Sveriges mest eftertraktade psykologer
Anne är legitimerad psykolog med lång erfarenhet av ledarskap, både som ledare själv och som stöd till ledare i offentlig och privat sektor. Hon brinner för att utveckla andra, skapa goda arbetsplatser och genom insikt i vad som motiverar och driver oss bidra till arbetsglädje och livsbalans.

annegrefberg.png
Läs mer om Anne här...

Om Facet5 
Facet5 är ett personlighetstest som syftar till att ge människor ett sätt att lära känna sig själva som individer och ledare. Testet hjälper till att få ner ord och begrepp som förklarar på vilket sätt vi människor är olika och lika varandra - vilket ger ovärderlig hjälp i ledarrollen. Syftet med testet är även att skapa förutsättningar för att bli en bättre ledare, samarbeta bättre och reducera värderingar och konflikter på arbetsplatsen. Du svarar på 106 frågor online, och rapporten får du på seminariet, tillsammans med en grundlig genomgång av ditt resultat och vad det betyder för dig i ditt ledarskap. 


Ledarskap som inspirerar & motiverar
När du har gjort personlighetstestet Facet5, lär du känna sig själv och dina styrkor som person och ledare, så du vet vad du ska satsa på och utveckla i ditt ledarskap. Du får även bättre förutsättningar för att förstå dina och andras drivkrafter och motivation, vilket ger dig konkreta verktyg för ett ledarskap som inspirerar och motiverar.

facet5logorgb.jpg

_________________________________________________________________________________________________

INFORMATION OM BOKNINGEN
Efter du fyllt i anmälan får du inom 48 timmar en länk med personlighetstest till mailen du angivit med avsändare Ingenjörsjobb. Har du inte fått mailet? Kolla din skräppost, annars maila till event@ingenjorsjobb.se.  Obs! Bli medlem i FEN nedan för kostnadsfritt test.

Det är viktigt att enbart du har tillgång till länken då testet är personligt. Samtliga deltagare kommer få sitt test utskrivet och tilldelas detta under seminariet. För att resultatet av testet ska vara pålitligt är det viktigt att du är ärlig mot dig själv när du svarar på frågorna. 

Testet behöver utföras senast den 1 mars 2018 kl.23.59 - därefter stängs portalen och samtliga tester samlas in för bearbetning. 

Vi bjuder dig som medlem i vårt nätverk Female Engineer Network på ett personlighetstest till ett värde av 1495kr!
 
Är du inte medlem ännu? 
Registrera dig här!