Invajo - Events tool

Inspirationskväll

Norra Latin - Stockholm City Conference Centre
Drottninggatan 71b, Stockholm
Visa på karta
15 februari 2018
17:00 - 22:00
Lägg i kalender
Arrangör
Ingenjörsjobb
Boka/OSA
Plats
Norra Latin - Stockholm City Conference Centre
Datum
15 februari 2018
Tid
17:00 - 22:00

Om Inspirationskvällen

Den 15 februari bjuder Ingenjörsjobb in dig som ingenjör till Sveriges största event för yrkesverksamma ingenjörer. Inspirationskvällen är en perfekt möjlighet för dig som vill utöka ditt kontaktnät, inspireras av ledande företag inom ingenjörsbranschen och vill få verktygen till din professionella utveckling. Ingenjörsjobb bjuder på fördrink och mingeltallrik!

 

Tillsammans med våra medarrangörer bjuder vi på intressanta föreläsningar från Scania, Bombardier och Sigma Recruit. Det finns även möjlighet att dela tankar och idéer under minglet med ovanstående företag samt byBrickAcademic Work och Womengineer.

 

  • Nätverka och skapa värdefulla kontakter 
  • Få tips och verktyg för din personliga och professionella utveckling
  • Unikt tillfälle att komma i kontakt med ledande företag
  • Gratis - värde 495 SEK

Temat för kvällen
Digitaliseringen 4.0, ja det är den nya fas som svensk industri står inför. Teknikbranschen står inför ett digitalt och teknologiskt skifte. I takt med teknikens likasom digitaliseringens framfart förändras tillgång och efterfrågan hos industri- och teknikföretagen. Vart befinner vi oss om 20-25 år? Ingenjörer grundar sin kunskap på en utbildning från minst 3 år i skolbänken. Kommer kunskaperna och kompetenserna som erfrågas i framtiden förändras eller kommer ingenjörer som utbildar sig idag kunna välja och vraka mellan de framtida jobben? Finns det större relevans hos ingenjörens framtida arbetsprestation snarare än arbetshistorik?

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Utvecklare/Data/IT
12 feb 2018 (23:59)
0
Samhällsbyggnad/Väg & Vatten/Bygg/Lantmätare/Konstruktör
12 feb 2018 (23:59)
0
Science/Bioteknik/Kemiteknik
12 feb 2018 (23:59)
0
Fordon/Maskinteknik/Elektroteknik
12 feb 2018 (23:59)
0
Övrigt
12 feb 2018 (23:59)
0
Sista-års-student
12 feb 2018 (23:59)
0

Genom att boka så godkänner du även arrangörens villkor

HR North Sweden AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av HR North Sweden AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, HR North Sweden AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.