Invajo - Events tool

Cyberförsvar med Försvarsmakten

CONVENDUM COWORKING SPACE
Regeringsgatan 30, Stockholm
Visa på karta
3 december 2019
08:00 - 10:00
Lägg i kalender
Arrangör
Ingenjörsjobb
Boka/OSA
Plats
CONVENDUM COWORKING SPACE
Datum
3 december 2019
Tid
08:00 - 10:00

Cyberförsvar med Försvarsmakten

När: 3 december 2019

Tid:
08:00 – 10:00

Vart:
Convendum, Regeringsgatan 30, Stockholm

Vem:
Du som jobbar inom IT

CYBERFÖRSVAR


08:00 – 08:30 Frukost

08:30 – 09:30 Cyberförsvar – Att försvara Sverige bakom skärmen.

09:30 – 10:00 Mingel med Försvarsmakten

Verksam inom IT?
Då är du välkommen till vår frukostföreläsning om Sveriges cyberförsvar. Vi presenterar cyberarenan som stridsrum, vilka sårbarheter och hotbilder som finns i samhället och möjligheter för ett starkt cyberförsvar. Mingla med vår personal inom drift, förvaltning och IT-säkerhet, alla med viktiga roller inom Sveriges cyberförsvar.

FÖRSVARSMAKTEN | PATRIK STERNUDD

Patrik är civilingenjör i informationsteknologi och arbetar på strategisk nivå i Försvarsmakten. Patrik kommer bland annat att berätta vad som skiljer cyberförsvar från normal it-säkerhet, varför ett cyberförsvar behövs samt något om den unika verksamhet som Försvarsmakten bedriver inom området.

Om Försvarsmakten
Vi försvarar Sverige, landets intressen, vår frihet och rätt att leva som vi själva väljer.

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssytemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda – dygnet runt, året om.

Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands.

Bokning
Sista bokningsdag
Antal
Jag jobbar inom IT och kommer!
2 dec 2019 (23:59)
Fullbokat
Freedom Media Sales AB använder eventverktyget Invajo för hantering av detta event och sina deltagare. Invajo har inte något ansvar för genomförandet av eventet. Alla frågor som rör eventet och dess innehåll besvaras av Freedom Media Sales AB. Vid frågor av teknisk karaktär, vänligen kontakta Invajos support. Dina uppgifter hanteras av Invajo, Freedom Media Sales AB samt olika underleverantörer som krävs för leverans av Invajos produkter och funktioner. Genom att genomföra bokning på detta event godkänner du även Invajos allmänna villkor som finns att läsa på www.invajo.com.